tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στα εγκαίνια του περιπτέρου της Ημαθίας στην ΔΕΘ ο Στέργιος Μουρτζίλας

Στα εγκαίνια του περιπτέρου του επιμελητηρίου Ημαθίας στην 87η ΔΕΘ παραβρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στέργιος Μουρτζίλας. Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί για ακόμα μία φορά με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων και τους λοιπούς φορείς που συμμετέχουν στα περίπτερα του επιμελητηρίου Ημαθίας.

Σε δήλωσή του ανέφερε:

"Όπως είπε και ο περιφερειάρχης μας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας στο χαιρετισμό του ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα της περιφερειακής μας ενότητας, εκμεταλλευόμενοι τους πόρους του ΕΣΠΑ και προχώρησαμε στην ηλεκτρονική αναβάθμιση του επιμελητηρίου αυξάνοντας κατά 95% τις υπηρεσίες που παρέχονται ψηφιακά προς τις επιχειρήσεις.

Συνεχίζουμε σε αυτή την κατεύθυνση κάνοντας τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή σε αγαστή πάντα συνεργασία με τη διοίκηση του επιμελητηρίου. Είχα επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά το 3ο imathia quality, την τόσο σπουδαία δράση που συνδιοργανώνει η περιφερειακή μας ενότητα σε συνεργασία με τους τρεις δήμους της Ημαθίας, τις ενώσεις ξενοδόχων και της ένωσης οινοποιών αμπελουργών, του βοοτροφικού συλλόγου, του συλλόγου ζαχαροπλαστών και του τουριστικού ομίλου Βέροιας που συμβάλουν στη προώθηση και ανάδειξη της ημαθιώτικης γαστρονομίας, του πολιτισμού και του τουρισμού".

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69