tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η τουριστική προβολή της Ημαθίας στα αεροδρόμια

Την τουριστική προβολή του Νομού Ημαθίας σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας ξεκινά η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας.

Η Βεργίνα και ο αρχαιολογικός χώρος των Αιγών, ο κατάφυτος Άγιος Νικόλαος, η ιστορική Νάουσα, ο ροζ κάμπος με τις ανθισμένες ροδακινιές στις αρχές και τα μέσα της άνοιξης, τα οινοποιεία με τους αμπελώνες, το φημισμένο ρεβανί της Βέροιας, η Παναγία Σουμελά, η Σκήτη στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα, οι βυζαντινές εκκλησίες, το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, τα χιονοδρομικά κέντρα και οι φιλόξενοι άνθρωποι είναι κάποια από τα δυνατά σημεία του νομού Ημαθίας.

Όλα αυτά κι άλλα πολλά είναι μέρος της τουριστικής προβολής "Live the experience in Imathia", που ξεκινά η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας για έναν μήνα για να αναδείξει τον πλούτο της Ημαθίας και να φέρει περισσότερους επισκέπτες στην περιοχή και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης φιλοξενούμενος στην εκπομπή Ώρα Θερινή της ΕΡΤ3, είπε: "Αυτόν τον μήνα θα γίνει προβολή ενός θεματικού βίντεο σποτ της Π.Ε. Ημαθίας σε τέσσερις οθόνες videowall στο αεροδρόμιο Μακεδονία (στις αφίξεις, στην αίθουσα παραλαβής αποσκευών). Η επιλογή της χρονικής προβολής συμπίπτει με την έντονη τουριστική περίοδο που διανύουμε και με την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που οι αφίξεις στην Κεντρική Μακεδονία θα είναι πολύ υψηλές..."

Περισσότερα στο βίντεο της εκπομπής στον σύνδεσμο https://www.ertflix.gr/vod/vod.295297-ora-therine-65 (στο 43:50).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69