tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νίκος Τσιαμήτρος: Η εμπιστοσύνη σας, παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα!

Μετα το πέρας των εκλογικών αναμετρήσεων, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσιαμήτρος έκανε την εξής δήλωση:

«Αμέτρητα ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία! Η εμπιστοσύνη που μου δείξατε έμπρακτα, είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα.

Τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης, μου δίνουν τη δύναμη, από σήμερα κιόλας, να δηλώσω “παρών” στους αγώνες του ΠΑΣΟΚ και να παλέψω ακόμα πιο δυνατά για να ακουστεί η φωνή των Ημαθιωτών μέσα στη Βουλή. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να μην πήρε βουλευτική έδρα, που δικαιούνταν, στην Ημαθία, ωστόσο με καθημερινή επαφή με τους πολίτες θα αναδεικνύουμε και θα προωθούμε στα κεντρικά κομματικά μας όργανα, τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία μας.

Δεσμεύομαι, ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι μεθοδικά και θα βρίσκομαι δίπλα σε κάθε έναν και κάθε μία από όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας!

Έτσι ξεκινήσαμε και έτσι θα συνεχίσουμε. Ένα ΠΑΣΟΚ, μια γροθιά, μια υπόσχεση: να σηκώσουμε ακόμα ψηλότερα τον πράσινο ήλιο της ελπίδας στην Ημαθία μας.

Με την ευκαιρία να συγχαρώ τους εκλεγέντες βουλευτές και τους εύχομαι να έχουν ένα αποδοτικό έργο με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Ημαθιώτικης κοινωνίας».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69