tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άγγελος Τόλκας: "Για ποιους λόγους πρέπει οι ψηφοφόροι να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ" (βίντεο)

Στις εκλογές του Μάη, το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στις εκλογές του Ιούνη, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπαθεί να βγει ενισχυμένο για να δημιουργήσει συνθήκες ανάκαμψης.

Εν όψει των εκλογών, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελος Τόλκας, μίλησε στον Πληροφοριοδότη και σχολίασε το αποτέλεσμα του Μάη εξηγώντας τι ήταν αυτό που οδήγησε στην βαριά ήττα.  Ακόμη, σχολιάζει το γιατί η αγροτική Ημαθία, έδωσε ακόμη χαμηλότερο ποσοστό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε στο βίντεο, τι απάντησε στο ερώτημα αν το διάστημα του ένα μήνα είναι αρκετό για να αλλάξει το εκλογικό τοπίο, για ποιο λόγο κάποιος που δεν στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ να τον ψηφίσει τώρα, ποια είναι τα προγραμματικά ατού του Αλέξη Τσίπρα, για ποιο λόγο να επιλέξει κανείς ΣΥΡΙΖΑ και όχι ΠΑΣΟΚ.

Επίσης στέκεται στο πόσο σημαντικό είναι να έχει φωνή (έδρα) στην Ημαθία ο ΣΥΡΙΖΑ και μιλά για τα μεγάλα ζητήματα της Ημαθίας που παραμένουν ανοιχτά (οδικός άξονας, αγορά Κουλούρας, Χιονοδρομικό Σελίου, παλαιά δικαστήρια κ.α.)

Ο πρώην υφυπουργός σχολιάζει το πόσο διαφορετικά αντιμετώπισε το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας τις μετακινήσεις Τόλκα στον ΣΥΡΙΖΑ (καταγγέλθηκε πολλές φορές) και Χρυσοχοΐδη στη ΝΔ (σιγή ιχθύος).

Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη του Άγγελου Τόλκα

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69