tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λίνα Τουπεκτσή: Η προσφορά αίματος αποτελεί βασικό πυλώνα του κοινωνικού εθελοντισμού

Στις εθελοντικές αιμοδοσίες στο Πλατύ και το Νησί βρέθηκε την Κυριακή η υποψήφια βουλευτής Λίνα Τουπεκτσή. Σε δήλωσή της αναφέρει:

"Ως εθελόντρια αιμοδότης τα τελευταία 20 χρόνια δεν θα μπορούσε να μην παρίσταται στις εθελοντικές αιμοδοσίες που διοργανώνουν φορείς και τοπικές κοινότητες, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λίνα Τουπεκτσή στο νομό μας. Την Κυριακή 18 Ιουνίου επισκευθηκε τόσο στην 11η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών “Ο Βαρασός” στο Πλατύ Ημαθίας, όσο και στην 8η Αιμοδοσία στο Νησί της Ημαθίας.

Και οι δυο κοινότητες με την κοινωνική ευαισθησία που τους διακρίνει ανέδειξαν την αιμοδοσία ως πράξη αγάπης και κοινωνικής ευαισθησίας". 

Η Λίνα Τουπεκτσή συνεχάρη όλους τους εθελοντές αιμοδότες καθως κ τους δραστηριους προέδρους του "Βαρασου" Χρήστο Γεωργιαδη και της Τοπικης Κοινότητας Νησιου Παναγιώτη Πατρίκα σημειώνοντας ότι το αίμα που δίνουμε αντιπροσωπεύει μόνο το 1/20 του οργανισμού μας, δεν παράγεται, δεν υποκαθίσταται, μόνο χαρίζεται. Η προσφορά αίματος αποτελεί βασικό πυλώνα του κοινωνικού εθελοντισμού και έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης κατέληξε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69