tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βεσυρόπουλος: «Με το πλούσιο έργο και την αλήθεια μας διεκδικούμε μία νέα και ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία»

Σε Ροδοχώρι, Γιαννακοχώρι και Μαρίνα Νάουσας βρέθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, συζητώντας με τους πολίτες της περιοχής, οι οποίοι για μία ακόμα φορά τον δέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη, επιβεβαιώνοντας την απόφασή τους να στείλουν ένα ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, μιλώντας με στοιχεία και επιχειρήματα, κατέρριψε τα ψέματα που διακινεί η αντιπολίτευση, αναφέροντας σχετικά:

«Λένε ότι αυξήσαμε τους φόρους, όταν όλοι οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν ότι προχωρήσαμε σε πάνω από 50 μειώσεις φορολογικών επιβαρύνσεων.

Είναι πλέον γεγονός ότι:

- οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν μειωμένο ΕΝΦΙΑ κατά 35%, 

- ο εισαγωγικός φορολογικός συντελεστής ανέρχεται πλέον στο 9% για τα εισοδήματα έως 10.000 ευρώ από το 22% που ήταν για όλα τα φυσικά πρόσωπα,

- καταργήθηκε μόνιμα η ειδική εισφορά αλληλεγγύης που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μετατρέψει σε μόνιμο φόρο.

Λένε ότι αποφύγαμε να φορολογήσουμε τους παρόχους ενέργειας και τα διυλιστήρια, όταν με τα χρήματα που εισπράχθηκαν από τις εταιρείες ενέργειας, επιδοτήθηκαν οι λογαριασμοί κατανάλωσης ρεύματος των πολιτών ενώ παράλληλα με τη φορολόγηση των δύο μεγάλων διυλιστήριων, χρηματοδοτήσαμε το market pass.

Όσοι προσπάθησαν να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό το 2015 και κέρδισαν την εμπιστοσύνη του με ψεύτικες υποσχέσεις, πιστεύουν ότι μπορούν να συνεχίσουν με την ίδια τακτική.

Την αρχική τους απάντηση την έλαβαν στις 21 Μαΐου και στις 25 Ιουνίου θα λάβουν μία ακόμα πιο ηχηρή απάντηση».

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος αναφέρθηκε επίσης στους στόχους που θέτει η νέα αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στους οποίους περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα εξής με έμφαση στις επενδύσεις, την περιφερειακή ανάπτυξη, την καινοτομία, τη μεταποίηση και την εξωστρέφεια:

- Άμεση ανάκτηση μετά από χρόνια της επενδυτικής βαθμίδας.

- Αύξηση των ξένων επενδύσεων κατά 70% έως το 2027.

- Διπλασιασμός των δημοσίων επενδύσεων έως το 2030.

- Υψηλοί ρυθμοί απορρόφησης των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και του ΕΣΠΑ.

- Αύξηση εξαγωγών στο 60% του ΑΕΠ έως το 2027 και στο 70% έως το 2030 με έμφαση στις εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας.

- Ολοκληρωμένα αναπτυξιακά σχέδια για κάθε Περιφέρεια της χώρας με στόχο τη μείωση των ενδοπεριφερειακών και διαπεριφερειακών ανισοτήτων, την άρση της απομόνωσης ορεινών και αγροτικών περιοχών με σημαντικά κίνητρα και ενισχύσεις.

«Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε η χώρα μας να γίνει ακόμη πιο παραγωγική, ακόμη πιο ισχυρή» δήλωσε σχετικά ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69