tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στη Νάουσα περιόδευσε ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος

Στην Νάουσα συνέχισε την προεκλογική του περιοδεία ο υποψήφιος βουλευτής Πέτρος Τσαπαρόπουλος. Εκεί επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας, τον ΕΦΚΑ και την Πυροσβεστική.

Στο Κ.Υ.Νάουσας το οποίο εξυπηρετεί μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή αναδείχθηκε το πρόβλημα της σοβαρής έλλειψης ιατρικού προσωπικού γεγονός που δυσχεραίνει την λειτουργία του. Οι υπηρετούντες γιατροί καλούνται να καλύψουν τις υγειονομικές ανάγκες των περιφερειακών ιατρείων, των εφημεριών του Νοσοκομείου ταυτόχρονα με τις ανάγκες του Κ.Υ. Πράγμα που οδηγεί στην επαγγελματική τους εξουθένωση.

tsaparopoulos efka naousas

Στον ΕΦΚΑ αναδείχτηκε για άλλη μια φορά το πρόβλημα της υποστελέχωσης, πράγμα που δυσχεραίνει την εξυπηρέτηση των πολιτών σε ζητήματα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού της χώρας.

Στην Πυροσβεστική αναφέρθηκαν η ανάγκη της ανανέωσης των πυροσβεστικών μηχανημάτων, η ενίσχυση του προσωπικού με προσλήψεις νέων πυροσβεστών σε μόνιμες θέσεις, καθώς και τα γενικότερα προβλήματα ( ένταξη στα ΒΑΕ,νομική κάλυψη στην προστασία των στελεχών του πυροσβεστικού σώματος κτλ).

tsaparopoulos py na

"Συμπερασματικά, κοινός παρονομαστής όλων ,είναι οι μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, για τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σαν κυβέρνηση δεσμεύεται να υλοποιήσει προκειμένου να λειτουργούν οι υπηρεσίες με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα" αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Τσαπαρόπουλος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69