tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη ο συντονιστής ευρωεκλογών της ΝΔ για την Κεντρική Μακεδονία Νίκος Δένδιας – Παραβρέθηκε η Στέλλα Αραμπατζή

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, προήδρευσε σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, στη σύσκεψη της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ΠΕ Θεσσαλονίκης ενόψει των Ευρωεκλογών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και στελέχη του κόμματος.

Μετά από επίσημη πρόσκληση στην συνάντηση παραβρέθηκε και η Στέλλα Αραμπατζή.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Νίκος Δένδιας δήλωσε:

Με ιδιαίτερη χαρά ανέλαβα το καθήκον που μου ανέθεσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, του Συντονιστή της προσπάθειας για τις Ευρωεκλογές στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Είχαμε λίγο πριν μια ευρύτατη σύσκεψη, με τον Περιφερειάρχη, με τους Δημάρχους της ευρύτερης περιοχής, με τους συναδέλφους Βουλευτές, με τα κομματικά μας Στελέχη, τους Προέδρους και τα Στελέχη των κομματικών μας οργανώσεων, για να συζητήσουμε πώς θα διεξάγουμε αυτή τη σημαντική πολιτική μάχη.

Ο κοινός τόπος αυτής της σύσκεψης είναι ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το πραγματικό πατριωτικό κόμμα. Το κόμμα που εκφράζει τα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη στη σημαντική αυτή ευρωπαϊκή μάχη. Μια μάχη που η Νέα Δημοκρατία, και συνολικά το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, θα δώσει κατά των δυνάμεων της ακροδεξιάς, κατά των δυνάμεων του λαϊκισμού, κατά των δυνάμεων της ανευθυνότητας.

Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος γι’ αυτή την προσπάθεια. Δεν είμαι αιθεροβάμων. Είδα με μεγάλη προσοχή τα σημερινά δημοσκοπικά δεδομένα. Ξέρω τις απειλές, ξέρω την αίσθηση ενός μέρους της κοινωνίας, ότι θα πρέπει να εκδηλώσει κάποιας μορφής διαμαρτυρία. Όμως είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι με το σωστό συντονισμό και με την κοινή προσπάθεια θα πείσουμε την κοινωνία ότι αυτό το οποίο συνιστά την απόλυτη βεβαιότητα σταθερότητας και προόδου, και της χώρας αλλά και του ατομικού και του οικογενειακού συμφέροντος της καθεμιάς και του καθενός από τους κατοίκους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είναι η εμπιστοσύνη στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και στον Πρωθυπουργό. Ξαναλέω, δεν είμαστε αιθεροβάμονες, γνωρίζουμε το μέγεθος της πρόκλησης, αλλά δεχόμαστε την ευθύνη, θα διεξάγουμε την εκστρατεία αυτή με την ευθύτητα που πάντοτε χαρακτηρίζει την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69