tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τάσος Μπαρτζώκας για την πρόταση δυσπιστίας: Όταν υπάρχει ένδεια πολιτικού λόγου, βλέπουμε τέτοιες απελπισμένες κινήσεις εντυπωσιασμού

Στη χθεσινή του τοποθέτηση στην Ολομέλεια επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, ο Τάσος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για πρωτοφανή προσπάθεια διαστρέβλωσης της ίδιας της πραγματικότητας από την Αντιπολίτευση.

Μάλιστα, τόνισε, πως αυτό που δεν αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι από όσους στηρίζουν όλον αυτόν τον παραλογισμό, είναι ότι δεν πλήττεται ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε η Κυβέρνηση, ούτε φυσικά ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Αντέτεινε, μάλιστα, πως το μόνο που πλήττεται είναι το κύρος της Ελλάδας στο εξωτερικό, και όλοι οι Έλληνες πολίτες.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας εξέφρασε την άποψη πως η πρόταση δυσπιστίας δεν έχει ούτε σαφές αντικείμενο, ούτε σαφή κατεύθυνση, ενώ αναφέρθηκε στις συντονισμένες προσπάθειες που έχει καταβάλει η Κυβέρνηση για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας, αλλά και τη διαρκή μάχη για ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών και την πάταξη της ακρίβειας.

Επίσης, τόνισε ότι είναι ιδιαιτέρως ανησυχητική η προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης και πολιτικής εκμετάλλευσης, αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, και προέτρεψε όλες τις πλευρές να δείξουν εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και στους Δικαστικούς λειτουργούς μας, που έχουν στα χέρια τους ένα δύσκολο και πολύ σοβαρό έργο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «η Ελλάδα είναι ένα δημοκρατικό, σύγχρονο κράτος δικαίου, όπου οι θεσμοί λειτουργούν όπως πρέπει, και η Δικαιοσύνη είναι η κορωνίδα του Πολιτεύματός μας!».

Έκλεισε την ομιλία του υπενθυμίζοντας πως πάντα τον τελευταίο λόγο έχει ο σοφός ελληνικός λαός, που στις επερχόμενες εκλογές, θα στείλει ένα δυνατό μήνυμα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, της μοναδικής παράταξης και του μοναδικού Πρωθυπουργού που έχει να επιδείξει εκσυγχρονιστικό έργο τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69