tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ομιλία στην Βέροια πραγματοποίησε ο υποψηφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς (βίντεο και ομιλία)

Ομιλία στην Βέροια πραγματοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον «Πολυχώρο Ελιά».

Τον κ. Παππά προλόγισε, εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο Γρηγόρης Γεωργιάδης. Μαζί του στο πάνελ ήταν ο πρώην Υφυπουργός Άγγελος Τόλκας.

(στο βίντεο η ομιλία)

Στην ομιλία του ο κ. Παππάς άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την αδυναμία της να αντιμετώπιση τις φωτιές που ταλαιπωρήσαν την χώρα. «Δεν μπορεί να πει τώρα ότι φταίει ο Τσίπρας. Ούτε θα μπορεί να δίνει επιδοτήσεις. Θα έχει φθορά ο Μητσοτάκης αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς θα κερδίσουμε. Πρέπει βα φτιάξουμε την παράταξη της νίκης» τόνισε ο πρώην Υπουργός.

Ο κ Παππάς παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος ή εφαρμογή της απλής αναλογικής και δεν μπορεί να την επαναφέρει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτό είπε ο κ Παππάς πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να συσπειρώνει τον κόσμο από το προοδευτικό κέντρο έως την αριστερά.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Παππάς τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ πλήγωσε την μεσαία τάξη αλλά αυτό έγινε διότι εφάρμοσε ένα πρόγραμμα που υπαγόρευσε ο Τρόικα. «Πρέπει να αποκαταστήσουμε την σχέση με την σχέση με την μεσαία τάξη» είπε ο κ. Παππάς και στάθηκε στην μεγάλη ζημιά που έκανε προεκλογικά η δήλωση Κατρούγκαλου.

Αναφορικά με την εξωτερική πολιτική, ο κ Παππάς είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συναίνεση σε παραχωρήσεις στο Αιγαίο, εις βάρος της χώρας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές στις τελευταίες εκλογές, Πέτρος Τσαπαρόπουλος, Βαρβάρα Σαράντη, Φανή Γιωτάκη και Πολυτίμη Σαζακλίδου και ο πρώην βουλευτής Χρήστος Αντωνίου.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69