tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συστάσεις Χαρδαλιά σε ιδιοκτήτες καφέ - μπαρ

Αυστηρές συστάσεις σε ιδιοκτήτες καφέ μπαρ απηύθυνε στην σημερινή του ενημέρωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Με αφορμή περιστατικά που παρέβησαν τα μέτρα και έστησαν πάρτι την πρώτη μέρα της άρσης των περιοριστικών μέτρων, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι take away παραλαβή σημαίνει ότι παραγγέλνουμε, πέρνουμε τον καφέ και αποχωρούμε από το κατάστημα και πρόσθεσε ότι απαγορεύεται έξω από καταστήματα εστίασης να υπάρχει μουσική και αυτοσχέδια πάρτι με ποτά.

«Οι εικόνες καφέ μπαρ κυρίως στην περιφέρεια και να παίζουν στην διαπασώ νμουσική και να μοιράζει και καλά takeaway προσβάλλει όλους όσους δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να μην εξαπλωθεί. Προσβάλλει όλους όσοι στον χώρο εστίασης περιμένουν να αρθούν τα μέτρα» δήλωσε χαρακτηριστικά, ανακοινώνοντας πως δεν επιτρέπονται τα take away ποτά και τα αυτοσχέδια πάρτι.

«Το take away αφορά στον καφέ και επιβάλλει ότι λέει η άδεια τους. Τake away σε ποτά δεν επιτρέπεται. Άτυπα πάρτι και συγχρωτισμός απαγορεύονται» πρόσθεσε.

Όπως είπε, για τους παραβάτες και τις υπηρεσίες υπάρχει όχι μόνο πρόστιμο αλλά και διοικητικές ποινές. «Αν κάποιοι αδιαφορούν το κράτος και η Πολιτεία θα πρέπει να πάρει τα μέτρα».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69