tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δικαιώθηκε στο ΣτΕ ο Γκυρίνης - Δεν γίνονται επαναληπτικές εκλογές στον δήμο Αλεξάνδρειας

Δεκτή έγινε η προσφυγή του Παναγιώτη Γκυρίνη στο Συμβούλιο της Επικρατείας με την οποία ζητούσε την ακύρωση της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας, με την οποία διατάχθηκε η επανάληψη των εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας.

Οι εκλογές στον δήμο Αλεξάνδρειας δεν θα γίνουν, το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεχίσει την λειτουργία του με την σημερινή σύνθεση ενώ δήμαρχος παραμένει ο Παναγιώτης Γκυρινης.

Η απόφαση του ΣτΕ

Σήμερα, το Γ΄ Τμήμα του ΣτΕ με πρόεδρο τον αντιπρόεδρο Διομήδη Κυριλόπουλο και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Βασίλη Ανδρουλάκη, έκανε δεκτή την αίτηση του κ. Γκυρίνη, ανατρέποντας την πρωτόδικη απόφαση.

Η πρωτόδικη απόφαση είχε κρίνει ότι ακόμη και εκπρόθεσμες παραιτήσεις ανδρών υποψηφίων λαμβάνονται υπόψη προκειμένου να θεραπεύσουν παράβαση ποσοστώσεως μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Ακόμη, το ΣτΕ έκρινε ότι οι παραιτήσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προβλεπόμενης προθεσμίας κατάρτισης των συνδυασμών δεν είναι παραδεκτές, δεν λαμβάνονται υπόψη από το Πολιτικό Πρωτοδικείο κατά την ανακήρυξη των συνδυασμών και δεν θεραπεύουν παραβάσεις ποσόστωσης ανδρών και γυναικών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69