tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Αλεξάνδρειας: Συζητήθηκε στο ΣτΕ η προσφυγή του συνδυασμού "Ώρα Ευθύνης" κατά της επανάληψης των Δημοτικών Εκλογών

Σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 συζητήθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπως ήταν προγραμματισμένο, η αίτηση αναίρεσης του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης», κατά της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας, για την επανάληψη των δημοτικών εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας.

Στην ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «Ώρα Ευθύνης» αναφέρει:

"Η παρουσίαση των θέσεων του συνδυασμού μας, δια των Ευάγγελου Βενιζέλου, Βασίλειου Παπαδημητρίου και Ιωάννη Ακριβόπουλου ήταν αναλυτική και δεν άφηνε κανένα περιθώριο παρερμηνειών της εκλογικής νομοθεσίας. Έγινε λεπτομερής αναφορά στο ιστορικό της υπόθεσης και στα λάθη που ο συνδυασμός «Μαζί Αλλάζουμε» διέπραξε, με λογικό επακόλουθο τη μη συμμετοχή του στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Οι θέσεις της «Ώρας Ευθύνης», όπως παρουσιάστηκαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, βασίζονται σε επιχειρήματα της ισχύουσας ελληνικής και ευρωπαϊκής νομολογίας, ενώ στο σύνολό τους οι νομικοί του συνδυασμού μας δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην εμπιστοσύνη που έχουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη για την τελική απόφαση.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έθεσε στις παριστάμενες πλευρές χρονικό περιθώριο για την κατάθεση των υπομνημάτων μέχρι αύριο Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Τέλος η «Ώρα Ευθύνης» δηλώνει την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί άμεσα, ώστε να πάψουν πλέον οι συνδημότες μας να ταλαιπωρούνται από μια κατάσταση που δημιουργήθηκε χωρίς να υπάρχει καμία υπαιτιότητα εκ μέρους του συνδυασμού μας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69