tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επισημότητα γιορτάστηκε η απελευθέρωση της Αλέξανδρειας

alexandria ele

Με επισημότητα γιορτάστηκε στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή η απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους.  Το πρωί έγινε η επίσημη έπαρση της Σημαίας στο χώρο του Ηρώου της πόλης από την Φιλαρμονική του Δήμου, παρουσία ομάδας οπλιτών μέριμνας Σ.Α.Σ. και απόδοση τιμών στο στο Ηρώο και στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας από την Φιλαρμονική και τη Διμοιρία απόδοσης τιμών μερίμνη Σ.Α.Σ .

alexandria ele1

Μετά έγινε η "Πορεία Ελευθερίας" του Δημοτικού Συμβουλίου επί της οδού Μακεδονομάχων, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, εις ανάμνησιν της εισόδου του Απελευθερωτών την 18η Οκτωβρίου 1912.

alexandria ele2

Η αφετηρία της πορείας ήταν στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων, 28ης Οκτωβρίου και Μεγ. Αλεξάνδρου (2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Αλεξάνδρειας) ενώ ο τερματισμός της στην είσοδο του προαυλίου του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας. Η πορεία ακολούθησε τη διαδρομή: οδός Μακεδονομάχων – οδός Εθνικής Αντίστασης – οδός Πλαστήρα (έως την κεντρική είσοδο του προαυλίου του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου), συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου, παρουσία σε αυτή εκπροσώπων φορέων, συλλόγων, σχολείων και των κατοίκων της πόλης.

alexandria ele3

Ακολούθησε επίσημη δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Αλεξάνδρειας. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν οι βουλευτές Βεσυρόπουλος, Αντωνίου, Θεοχαρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, η πολιτευτής των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου και σύσωμη η διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας. 

alexandria ele5

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69