Βασιλιάς του πασχαλιάτικου κρασιού είναι αναντίρρητα το Ξινόμαυρο

Επιμέλεια Μαρία Ανθοπούλου Κελεσίδου, Οινοποιός

Δεν υπάρχει άλλη γιορτή της Χριστιανοσύνης που να είναι τόσο συνδεμένη με γεύσεις. Δε νοείται βέβαια, γιορτή χωρίς κρασί. Το αρνάκι στη σούβλα, επιζητά ένα κρασί πλούσιο, πληθωρικό και καλοδομημένο, όπως αυτό που δίνει η εκλεκτή ερυθρή ποικιλία, το γηγενές Ξινόμαυρο.

Το κρασί που παράγεται κυρίως στη Νάουσα χρόνια τώρα συνοδεύει με μεγαλοπρεπή διακριτικότητα το πασχαλιάτικο μεσημέρι και αποτελεί την καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε.

Το Κτήμα Κελεσίδη σας εύχεται Καλό Πάσχα!

 

Κτήμα Κελεσίδη
Γιαννακοχώρι, Νάουσας