tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ροζέ σκιρτήματα…

Επιμέλεια Μαρία Ανθοπούλου Κελεσίδου

Ο Άγιος Βαλεντίνος, θέλοντας και μη, μας βάζει σε ερωτικό mood. Επομένως, είτε γιορτάζετε είτε όχι, δείτε το σαν μια καλή αφορμή για παιχνίδι, φλερτ, διασκέδαση και περισσότερο σαν μια ευκαιρία να απολαύσετε γευστικούς πειρασμούς  με το καλύτερο οινικό ταίρι, τα ελκυστικά ροζέ κρασιά ( ανάλογα με την περίσταση αφρώδη, ξηρά ή ημίξηρα).

Στήστε ένα ιδιαίτερο τραπέζι με μύδια, στρείδια και όλα αυτά τα αγαπημένα θαλασσινά αφροδισιακά! Ανεβάστε  περισσότερο το εορταστικό κλίμα σερβίροντας δίπλα ένα ροζέ αφρώδες κρασί, όπως οι Ακακίες Κυρ Γιάννη και απολαύστε την έκρηξη των κόκκινων φρούτων και των βοτάνων. Αυτό το ροζέ έχει τον όγκο, την πολυπλοκότητα και τη δροσερή οξύτητα, που αναζητούν οι τροφές "αποπλάνησης". 

Αν, από την άλλη, είστε οπαδοί των πιο κλασικών γεύσεων και το δείπνο το ονειρεύεστε με μπόλικες πρωτεΐνες και μυρωδάτες σάλτσες, τότε κρατήστε τον ρομαντισμό με ένα πλούσιο ροζέ ξηρό, για παράδειγμα το Κτήμα Αβαντίς. Το αρωματικό του μπουκέτο, από κεράσια, ρόδια, φράουλες, θα σας τραβήξει από τη μύτη και η φρεσκάδα του στο στόμα θα πυροδοτήσει την παιχνιδιάρικη διάθεση. 

Για το τέλος ψηφίζουμε -τι άλλο; Την απόλυτη ένδειξη αγάπης, τη σοκολάτα. Σοκολατίνες, κορμοί, τάρτες, προφιτερόλ, ό,τι και αν διαλέξετε, το ζευγάρωμα καταλήγει σε ένα ροζέ αφρώδες demi sec. Σ' αυτή την περίπτωση, ένας εξαιρετικός αντιπρόσωπος είναι το Αμύνταιο ροζέ demi sec. Οι νότες δαμάσκηνου, βύσσινου και βατόμουρου κάνουν ντουέτο με τη σοκολάτα και δεν αφήνουν περιθώρια σε αντιστάσεις. 

Πηγή: www.athinorama.gr

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69