Μάγεψε το κοινό η παράσταση "Το μπλε πουλί" του Φιλίππου

Όσοι λάτρεις του χορού της, μουσικής ,της τέχνης και του θεάτρου βρέθηκαν το απόγευμα Σαββάτου στις 11 Ιουνίου στον Χώρο Τεχνών για να παρακολουθήσουν την καλοκαιρινή παράσταση του συλλόγου με θέμα «ΤΟ ΜΠΛΕ ΠΟΥΛΙ» βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Μωρίς Μέτερλιχ δεν ήταν με τίποτε προετοιμασμένοι ότι θα παρακολουθήσουν μία χοροθεατρική παράσταση οργανωμένη και εκτελεσμένη με τόσο επαγγελματισμό από τόσο μικρούς ηθοποιούς και χορευτές!!

Μια παράσταση που συγκίνησε και έδωσε τροφή για σκέψη….!!!!

Το ταξίδι δύο μικρών παιδιών προς αναζήτηση της Ευτυχίας με την μορφή ενός Μπλε πουλιού!

Στην περιπέτειά τους ,τους συνοδεύουν και τους προστατεύουν η Νεράιδα του Φωτός ,η Φωτιά και το Νερό 3 θεμελιώδη στοιχεία της φύσης, όπως και ο σκύλος με την γάτα που αντιπροσωπεύουν το ζωικό Βασίλειο.

filippos blue1

Επισκέπτονται τόπους φανταστικούς αλλά και σημαντικούς σταθμούς της ιστορίας του ανθρώπινου γένους….ταξιδεύουν στο Μέλλον για να παρακολουθήσουν τι θα απογίνει ο Άνθρωπος αλλά και στο σκοτεινό και σιωπηλό σύμπαν…..στον κόσμο του Πλούτου και της Φτώχειας και καταλήγουν στο Δάσος όπου το φυτικό και ζωικό Βασίλειο στρέφεται εναντίον τους για όσα δεινά τους έχει επιφέρει ο Άνθρωπος……

Ένα θέαμα τρυφερό αλλά και αρκετά αφυπνιστικό …με μεγάλη δόση χιούμορ επενδυμένο με υπέροχη μουσική και συγκλονιστικές χορογραφίες!!!!

filippos blue2

"Ένα μεγάλο μπράβο στους μικρούς μας φίλους αλλά και στους ενορχηστρωτές αυτής της παράστασης την κ. Natalia Knyazeva δασκάλα μπαλέτου και χορογράφο, την κ. Κέλλυ Καλογήρου -Ράλλη δασκάλα σύγχρονου χορού και χορογράφο, τον κ. Παναγιώτη Καλαντίδη δάσκαλο hip-hop ,χορευτή και χορογράφο, την κ. Δέσποινα Τζίμπουλα ( υπέροχη στον ρόλο της Νεράιδας του Φωτός) βοηθός προπονήτρια και χορογράφο , την κ. Μαρία Παυλίδου (καταπληκτικό solo ως μπλε πουλί) βοηθός προπονήτρια και χορογράφο ,την κ. Ολγα Γρηγοριάδου προπονήτρια και χορογράφο και φυσικά τις κυρίες Χαβιαροπούλου Ηρώ και Μωυσιάδου Κατερίνα ιδρύτριες του τμήματος , προπονήτριες και χορογράφοι που ποτέ δεν διστάζουν να ρισκάρουν και να πειραματιστούν με καινούργια πράγματα!!!! Ένα μεγάλο team για μία μεγαλειώδη παράσταση!!!!!

Συγχαρητήρια και στον κ. Παπανώτα Νίκο Πρόεδρο του τμήματος της ρυθμικής γυμναστικής ο οποίος μετά την παράσταση δήλωσε «με τέτοια προπονητική ομάδα ,πατάω πάντα σε σίγουρο έδαφος και η επιτυχία ήταν για μένα αναμενόμενη»" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.