tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Συγκίνηση από τους μικρούς πόντιους χορευτές (φωτογραφίες, βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στην Βέροια το 9ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών των παιδικών τμημάτων των Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. Το Φιλίππειο γέμισε ασφυκτικά ενώ οι συμμετοχές των χορευτικών συγκροτημάτων ήταν πολλές και προέρχονταν από επτά περιοχές (Κιλκίς, Σέρρες, Χαλκιδική, Δράμα, Ημαθία, Πέλλα, Θεσσαλία). Την κεντρική παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησαν ο Μελέτης Σισμανίδης και η Ηλιάνα Παμπουχίδου. Οι μικροί χορευτές έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα από την Βέροια για την διατήρηση της παράδοσης του ποντιακού ελληνισμού.

Χαιρετισμό πριν την έναρξη των χορών απηύθυναν, εκ μέρους των ποντιακών σωματείων ο Αντώνης Καγκελίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης , ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Γιώργος Σοφιανίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας Απόστολος Αποστόλου και εκπρόσωποι της ΠΟΕ και ΣΠΟΣ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον ποντιακό πολιτισμό οι Κώστας Καραπαναγιωτίδης, Νίκος Παλασίδης, Ξενοφών Σοφιανίδης, Κωστίκας Τσακαλίδης.

Οι μικροί χορευτές συγκίνησαν το κοινό και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα. Οι χορευτικές τους ικανότητες ήταν εξαιρετικές παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Συντονιστική Επιτροπή των Ποντιακών Σωματείων Ν. Ημαθίας (Σαρημιχαηλίδης Παύλος : Πρόεδρος Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, Φανιάδης Φώτης: Πρόεδρος Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, Αποστολίδης Άκης: Πρόεδρος Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Αλεξάνδρειας, Καγκελίδης Αντώνης: Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», Παυλίδου Σοφία: Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων Μελίκης).

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69