tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η παράσταση «Ζαμπέτα με λένε» έρχεται στην Βέροια

Η παράσταση «Ζαμπέτα με λένε» έρχεται στην Βέροια. Μία υπέροχη μουσική παράσταση, από τους δημιουργούς του «Σουγιούλ για ένα βράδυ», θα ανέβει στο Κινηματοθέατρο Σταρ, το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 8.30μμ.

Ζαμπέτας! Ένα όνομα με μεγάλη ιστορία, αμέτρητες επιτυχίες και μία πολυποίκιλη ζωή, ακριβώς όπως θα ταίριαζε σε έναν τόσο μεγάλο συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού!

Η ζωή και το έργο του Γιώργου Ζαμπέτα θα ζωνταντέψουν επί σκηνής με μία εξαιρετική ομάδα ηθοποιών και ζωντανή ορχήστρα, που θα ερμηνεύσουν τα πασίγνωστα τραγούδια του, όπως «Ο πιο καλός ο μαθητής», «Στον Λευκό τον Πύργο», «Θεσσαλονίκη», «Τι γλυκό να σ ’αγαπούν», «Σταλιά σταλιά», «Τα δειλινά», «Πάει πάει», «Ήρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου», Χίλια περιστέρια» και αμέτρητες ακόμη επιτυχίες του!

Θα ταξιδέψετε στις χρυσές εποχές της Ελλάδας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, τον Τόλη Βοσκόπουλο, την Βίκυ Μοσχολιού και άλλες πασίγνωστες προσωπικότητες του κινηματογράφου και της δισκογραφίας της εποχής!

Ο Γιώργος Ζαμπέτας και η παρέα του σας περιμένουν σε ένα μουσικοθεατρικό που τα έχει όλα! Χορός, κέφι, τραγούδι, μνήμες, σκοτούρες και γλέντι, συνθέτουν την ατμόσφαιρα αυτής της τόσο καλοστημένης παράστασης! Εσείς θα λείψετε;

Το Eclipses Group Theater, σε συνεργασία με την inGenious Digital, συνεχίζει δυναμικά και φέτος με γνώμονα την άρτια παρουσίαση ενός θεάματος που υπόσχεται γέλιο, συγκίνηση, κέφι και μουσική. Σας περιμένουμε όλους να ταξιδέψουμε μαζί στον υπέροχο κόσμο του Γιώργου Ζαμπέτα!

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Νίκος Ορτετζάτος

Σκηνικό – Κοστούμια: Μαρίνα Γκούμλα

Βοηθός Σκηνογράφου: Κατερίνα Λιόλιου

Φώτα: Πολύβιος Σερδάρης

Ενορχηστρώσεις: Θεόδωρος Τζήκας

Χορογραφίες: Άννα-Μαρία Πηλίδου

Παίζουν: Μαρίνα Γκούμλα, Δημήτρης Δάγκαλης, Κωνσταντίνος Δελαβερίδης, Μαρία Κατέχη, Νίκος Ορτετζάτος, Άννα-Μαρία Πηλίδου

Μουσικοί: Σταύρος Ακτίνης (κιθάρα) Παναγιώτης Ανδρέογλου (ακορντεόν), Ανδριάνα Κόρακα (μπαγλαμά, καχόν, τουμπερλέκι), Θεόδωρος Τζήκας (μπουζούκι).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69