tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τρόφιμα για το συσσίτιο και τις δομές της πόλης συγκέντρωσε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Βέροιας

Εκδήλωση εν όψει των εορτών του Πάσχα διοργάνωσε την Τετάρτη στον Χώρο Τεχνών, το Περιφερειακό Τμήμα  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βέροιας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας γύρω από τα θέματα εθελοντισμού και προσφοράς προς τον άνθρωπο. Οι φίλοι, τα μέλη, οι εθελοντές και οι πολίτες που παρακολούθησαν τη συγκεκριμένη εκδήλωση προσέφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας για τη στήριξη των συσσιτίων και των φιλανθρωπικών δομών της πόλης μας.

Χαιρετισμό απηύθυνε η νοσηλεύτρια και εκπαιδεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βέροιας Χρύσα Λιούλια, η οποία συντόνισε και την εκδήλωση. Στη συνέχεια η πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ευσεβία Γκουντή Δουλκέρογλου ανέπτυξε την αξία του εθελοντισμού και τις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού.

Στο τέλος της εκδήλωσης χαιρετισμό απεύθυνε ο Μητροπολίτης κ Παντελεήμων.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την παράσταση «Ερχόμενος ο Κύριος», από τον Βυζαντινό χορό του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως «Κωνσταντίνος Πρίγγος».

Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών παρουσίασε ένα μουσικό οδοιπορικό για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου, υπό την καθοδήγηση του πρωτοψάλτη Ιορδάνη Ζερδαλή.

Κείμενα διάβασε ο αρχιδιάκονος π. Παντελεήμων Παπαεμμανουήλ και ο πρωτοψάλτης – πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτών, Βασίλης Μαυράγκανος.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69