tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μουσική παράσταση με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια στον Τριπόταμο (φωτογραφίες, βίντεο)

Λαϊκή συναυλία στον Τριπόταμο, κάτω από την γέφυρα της οδού Θερμοπυλών διοργάνωσαν ο δήμος Βέροιας, ο Σύλλογος Φίλων Τριποτάμου και το Ελληνικό Δίκτυο Δήμων με Ποτάμια. Ήταν μια συναυλία στο πλαίσιο της διημερίδας του "Ελληνικού Δικτύου Δήμων με Ποτάμια" με θέμα: «Ορθολογική Διαχείριση Ποτάμιων Οικοσυστημάτων» και απώτερος στόχος, εκτός από την αναψυχή των πολιτών, ήταν και η ανάδειξη του ποταμού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το "Μουσείο Τσιτσάνη". Το κοινό της Βέροιας απόλαυσε παλιά αγαπημένα λαϊκά τραγούδια από την Κωνσταντίνα Πάλλα και Μπάμπη Αντωνίου. Ήταν μια συναυλία σε έναν ειδυλλιακό χώρο. Ο φωτισμός των πλατάνων ανέδειξε τους πράσινους γίγαντες και δημιούργησε ένα σκηνικό επίγειου παραδείσου. 

(Δείτε απόσπασμα από την συναυλία)

Το γάργαρο νερό που κυλούσε δίπλα, χάρισε απλόχερα την δροσιά του και συντέλεσε στην ηρεμία της ψυχής ενώ η μουσική ήρθε ως χάδι να ακουμπήσει τους θεατές που αφέθηκαν στην μαγεία της.

Σε αυτή την μυσταγωγία, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και περαστικοί. Διασχίζοντας την πεζογέφυρα, ξέχασαν για λίγο τον προορισμό τους και απόλαυσαν το μοναδικό θέαμα από ψηλά

Δείτε φωτορεπορτάζ

View this gallery on Flickr

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69