tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δωρεάν ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και στη Νάουσα

Ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και αυτό το καλοκαίρι θα φιλοξενηθούν στη Νάουσα. Η διοίκηση Καρανικόλα έχει ετοιμάσει μια πολύ ελκυστική πολιτιστική πρόταση, κρατώντας για δεύτερο σεζόν ψηλά τον πήχη.

Ακολουθώντας το επιτυχημένο μοντέλο της Βέροιας (πχ Εύηχη Πόλη), η διοίκηση του Δήμου Νάουσας θα διοργανώσει εκδηλώσεις με σπουδαίους ερμηνευτές, σε ένα χώρου απείρου φυσικού κάλλους, χωρίς εισιτήριο. Είναι πολύ σημαντικό που δίδεται η ευκαιρία και σε πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να βρεθούν σε τέτοιες συναυλίες, να απολαύσουν από κοντά μεγάλους καλλιτέχνες σε έναν όμορφο χώρο.

Ο Δήμος Νάουσας ακολούθησε την περσινή επιτυχημένη πεπατημένη. Ανέθεσε την αποστολή σε ανθρώπους που ξέρουν από διοργανώσεις μεγάλων εκδηλώσεων και μπορούν να κλείσουν συναυλίες με μεγάλα ονόματα. Θεωρούμε ότι είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι με τις επιλογές αυτές, η Νάουσα θα παρουσιάσει και φέτος ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα αφήσει ικανοποιημένους τους Ναουσαίους (και μη Ναουσαίους) που θα βρεθούν στον Άγιο Νικόλαο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69