tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσιάστηκε στη Βέροια το προπτυχιακό ρεσιτάλ φλάουτου της Αναστασίας Φ. Διαλεκτοπούλου

 

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, παρουσιάστηκε το προπτυχιακό ρεσιτάλ φλάουτου της Αναστασίας Φ. Διαλεκτοπούλου, από το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας, της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Η μουσικός ερμήνευσε μπροστά σε φίλους, συγγενείς και κοινό, συνθέσεις των J.S. Bach, G. Faure, A. Honneger και W.A. Mozart. Στο πιάνο την συνόδευσε η Ελένη Κουβακά.

Διδασκαλία: Δημήτρης Δομενικιώτης

Βιογραφικό της Αναστασίας Διαλεκτοπούλου

Η Διαλεκτοπούλου Αναστασία γεννήθηκε στη Βέροια το 1993. Ξεκίνησε μαθήματα μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Βέροιας αρχίζοντας με φλογέρα και συνεχίζοντας με φλάουτο. Σήμερα, βρίσκεται στο πτυχίο με καθηγητή τον κ. Δομενικιώτη Δημήτρη. Στη διάρκεια των μουσικών σπουδών της πήρε μέρος σε διάφορα μουσικά σύνολα, με πρώτο το Οργανικό Σύνολο του Ωδείου υπό την διεύθυνση του κ. Καϊλόγλου Δαμιανού. Επίσης, συνόδεψε με το φλάουτο τις χορωδίες της κ. Αναγνώστου Ελένης και κ. Ζησέκα Δήμητρας. Έπαιξε σε συναυλίες με τον κ. Ρίστα Πέτρο, κ. Φιρτινίδου Πόπη. Είναι μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Βέροιας από το 2005 έως σήμερα υπό τη διεύθυνση του κ. Βιγκάτο Αντώνη. Τέλος, είναι τελειόφοιτη στο τμήμα της Γεωπονίας στο ΑΠΘ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69