tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενημερωτική συνάντηση για το Μελικιώτικο Καρναβάλι ~ Το πλάνο του προγράμματος

Ενημερωτική συνάντηση για την διεξαγωγή του φετινού καρναβαλιού πραγματοποιήθηκε στην Μελίκη. Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης, Δημοτική Αρχή και εκπρόσωποι Συλλόγων συναντήθηκαν στο πρώην Δημαρχείο και συζήτησαν τις λεπτομέρειες του προγράμματος.

Στον χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Νίκος Σαρακατσιάνος σημείωσε ότι είναι το Καρναβάλι είναι το μεγαλύτερο γεγονός της περιοχής, προβάλλει τα ήθη και έθιμα της τόπου και στόχος είναι να είναι πετυχημένο.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Αλέξανδρος Ακριτίδης σημείωσε ότι είναι μεγάλη η ευθύνη των διοργανωτών να φέρει με επιτυχία εις πέρας την διοργάνωση. Ο κ. Ακριτίδης παρουσίασε το πλάνο του προγράμματος και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες.

Αναλυτικά το πλάνο του προγράμματος

Έναρξη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου: Μουσικοχορευτική παράσταση με παραδοσιακό χαρακτήρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης(θα δοθούν δυο παραστάσεις).

Τσικονπέμπτη 16 Φεβρουαρίου: Χορός Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Νεοκάστρου στην οικ. ταβέρνα «Πολιτεία».

18 Φεβρουαρίου: Χορός Πολιτιστικού Συλλόγου Θρακιωτών Μελίκης "Το Κωστί" στην οικ. ταβέρνα «Αρχοντικό».

19 Φεβρουαρίου: 3μμ.Παιδικό πάρτι μασκέ στο club Ναός. Απόγευμα: Η θεατρική παράσταση "Ο Άμλετ αλλιώς" (παρωδία) από την ομάδα Γαϊτάνι Θεσσαλονίκης στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης.

20 Φεβρουαρίου: Αναβίωση Θρακικού εθίμου «Καλόγερος».

22 Φεβρουαρίου: Η θεατρική παράσταση "Η τζι-τζιΜιτζιΧοτζιριά" από την Θεατρική Ομάδα Αλεξάνδρειας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης.

23 Φεβρουαρίου: Μεσοχώρι: Ξέφρενο πάρτι καρναβαλιστών στην κεντρική πλατεία της Μελίκης.

24 Φεβρουαρίου: Πρωί: Επίσκεψη ομάδας καρναβαλιστών του Λαογραφικού Ομίλου Μελίκης και Περιχώρων στα σχολεία της Μελίκης. Βράδυ: Χορός ηλικιωμένων και μερακλήδων του Λαογραφικού Ομίλου Μελίκης και Περιχώρων.

25 Φεβρουαρίου: Ετήσιος Χορός Λαογραφικού Ομίλου Μελίκης και Περιχώρων.

26 Φεβρουαρίου: Μεσημέρι: Αναβίωση παραδοσιακού γάμου στην κεντρική πλατεία της Μελίκης με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων της Μελίκης και άλλων περιοχών. Βράδυ: Παραδοσιακό κάψιμο των κέδρων και γλέντι στην κεντρική πλατεία του Νεοκάστρου.

Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου: Μεσημέρι: Παρουσίαση χορών από διάφορα παραδοσιακά συγκροτήματα και αμέσως μετά παρέλαση αρμάτων, ομάδων καρναβαλιστών και παραδοσιακών συγκροτημάτων.

Εκτός από το πρόγραμμα συζητήθηκε το αν θεσπιστεί βραβείο για το καλύτερο άρμα αλλά δεν βρήκε υιοθετήθηκε η πρόταση για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Επίσης συζητήθηκε το αν ξεκινήσει νωρίτερα η παρέλαση των αρμάτων.

{jlex}flickr:72157675610335104{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69