tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βραδιά γαστρονομίας διοργάνωσε στην Βέροια ο "Κάρανος" (φωτογραφίες)

karanos epifaneios2

Την πρώτη του εκδήλωση διοργάνωσε ο νεοσύστατος σύλλογος γευσιγνωσίας, γαστρονομίας, οινολογίας και τουρισμού Ημαθίας «ο Κάρανος». Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, διοργάνωσε στην Βέροια, στον χώρο εστίασης «Κόχη» (διατέθηκε δωρεάν), βραδιά γαστρονομίας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Καλεσμένος ήταν ο σεφ από το Άγιο Όρος, Μοναχός Επιφάνιος Μυλοποταμινός, ο οποίος μαζί με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, σεφ Γιώργο Παλησίδη, μαγείρεψαν:

α) Φάβα κίτρινη
β) Σαλάτα μαρούλι με κρίταμο
γ) Μπακαλιάρο στον νταβά
δ) Κυδώνια ψητά

{globalflash.gallery 153}

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι μαθητές του ΙΕΚ Μαγειρικής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμονας και ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης. Παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος Βέροιας Στέλιος Ασλάνογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Καγκελίδης, ο πρώην δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νάουσας Στέλλα Αραμπατζή, Δώρα Μπαλτατζίδου.

Το δείπνο συνόδεψαν τα κρασιά (ερυθρός, λευκός) του κτήματος Μυλοπόταμου. Μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού συλλόγου φίλων του Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων που έχει έδρα τη Βέροια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69