tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιτυχημένο το «Παρακάθ» της Νεολαίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Λευκαδίων "Τα Ανθέμια"

 

Η Νεολαία του Πολιτιστικού Συλλόγου Λευκαδίων «Τα Ανθέμια» διοργάνωσε βραδιά διασκέδασης - «Παρακάθ» το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 στο γήπεδο μπάσκετ της Κοινότητας Λευκαδίων. Η συμμετοχή των νέων και των κατοίκων του χωριού ήταν πέραν των προσδοκιών.

Στην όμορφη και δροσερή βραδιά έπαιξαν νέοι μουσικοί του συλλόγου και της περιοχής. Λύρα: Τσιμενίδης Δηήτριος, Λαζαρίδης Μπάμπης, Διαμαντίδης Θάνος, Τραγούδι: Φωστηρόπουλος Θεόδωρος, Πλήκτρα: Τσαντεκίδης Νικόλαος, Νταούλι: Τσιμενίδης Ειρηναίος και ο μικρός Θεοχαρόπουλος Σωτήριος. Χόρεψαν τα μικρά παιδιά του συλλόγου από τη νήπια και τη μεσαία ομάδα.

Η μουσικοί και ο τραγουδιστής ανέβασαν στα ύψη τη διασκέδαση με μεγάλη συμμετοχή νέων από τα Λευκάδια και τη γύρω περιοχή. Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τα ξημερώματα με μύηση στο «παρακάθ».

Τίμησαν τη βραδιά διασκέδασης η Πρόεδρος Κοινότητας Τομπουλίδου Ζωγράφα και εκπρόσωποι των συλλόγων: Μϊεζα Κοπανού, Ευξείνου Λέσχης Μαρίνας, Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας, Ποντιακά Νιάτα Ζερβοχωρίου.

“Οι νέοι του συλλόγου ευχαριστούν όλους τους μουσικούς και τους συμμετέχοντες δίνοντας υπόσχεση για επανάληψη της όμορφης βραδιάς διασκέδασης”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69