tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι Μικρασιάτες πραγματοποίησαν τον αποκριάτικο χορό τους

Ο Σύλλογος Μικρασιατών πραγματοποίησε την Τσικνοπέμπτη τον ετήσιο Αποκριάτικο χορό στο κέντρο Σείριος, μια εκδήλωση που θεωρείται από χρόνια τώρα το ορόσημο στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια οφειλόμενη απόδοση τιμής σε δύο από τα επτά μέλη του πρώτου Δ.Σ.  (πριν 45 χρόνια - 1979 ). Στον πρώτο πρόεδρο Σταύρο Σαζακλίδη και στον πρώτο έφορο εκδηλώσεων Γαβριήλ Σαζακλίδη. Τους απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από τον αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο και το αρχαιότερο μέλος του Συλλόγου Σμαρούλα Κουϊκόγλου !

Στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα, παιδικό και  ενηλίκων, παρουσίασαν Μικρασιάτικους χορούς με την συνοδεία της ορχήστρας  που αποτελείται από πέντε νέους μουσικούς σπουδαστές Μουσικολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και τους δύο βετεράνους (και δασκάλους) τους μουσικούς Ιορδάνη Κουτσιμανη και Βασίλη Γουδόνη.

Η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσίαση χορών oriental από την εξαιρετική και μπριόζα καλλιτέχνιδα του Bally Dance  Δέσποινα Γιάγκογλου που απογείωσε το κέφι και παρέδωσε την πίστα για  4 ώρες περίπου στους 350 και πλέον προσκεκλημένους φίλους του συλλόγου.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69