tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μεγάλο Δασκιώτικο γλέντι στα Πιέρια (φωτογραφίες, βίντεο)

Μεγάλο γλέντι στήθηκε στο Δάσκιο το Σάββατο το βράδυ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δασκιωτών Βέροιας «Το Παλιόκαστρο» πιστός στην παράδοση διοργάνωσε το καλοκαιρινό του πανηγύρι.

Κάτοικοι του χωριού, άνθρωποι και οικογένειες με καταγωγή από το Δάσκιο, Βεροιώτες και κάθε λογής Ημαθιώτες όλων των ηλικιών, επέλεξαν να δροσιστούν στο ορεινό χωριό με δημοτικό – παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα.

Η Ειρήνη Παπαδημητρίου πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου καλωσόρισε τους επισκέπτες που γέμισαν τον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου και τον χώρο μπροστά από την τοπική κοινότητα.

Ο Βεροιώτης μουσικός Γιώργος Σκηπητάρης άνοιξε το πρόγραμμα με το κλαρίνο του. Στο δημοτικό τραγούδι ήταν η Μαρία Καλαμποκά και ο Γιώργος Ματθαίου που το με το πλούσιο ρεπερτόριο τους παρέσυραν τους επισκέπτες σε ξέφρενο χορό.

Έπειτα την σκυτάλη πήρε ο ταλαντούχος Δασκιώτης γκαϊταντζής Δημήτρης Τσιγγενόπουλος που τραγούδησε παραδοσιακούς σκοπούς της περιοχής.

Το γλέντι, που συνοδεύτηκε από εξαιρετικά κρεατικά και δροσερά ποτά, που επιμελήθηκαν τα μέλη του συλλόγου, συνεχίστηκε έως τα ξημερώματα.

Έντονη ήταν η παρουσία των πολιτικών προσώπων. Το παρόν έδωσαν αντιδήμαρχοι του Δήμου Βέροιας, υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και πολιτευτές.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69