tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν τα «Καβασίλεια» (φωτογραφίες, βίντεο)

Με τεράστια επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καβασίλων «Ο Χαμαετός» διοργάνωσε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 τα ''ΚΑΒΑΣΙΛΕΙΑ 2023'', εκδήλωση με παραδοσιακό και ποντιακό γλέντι, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Καβασίλων.

Με σύμμαχο τον ωραίο καιρό και την καλή διάθεση, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καβασίλων «Ο Χαμαετός» διοργάνωσε μια πολύ όμορφη βραδιά, στην οποία συμμετείχαν τοπικοί σύλλογοι του δήμου Αλεξάνδρειας.

Τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων άνοιξαν την εκδήλωση δίνοντας παλμό, ενώ ακολούθησε παραδοσιακό και ποντιακό γλέντι με εξαίρετους μουσικούς.

Συμμετείχαν οι σύλλογοι:

Παιδικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου Καβασίλων 'Ο Χαμαετός'

Μορφωτικός αναπτυξιακός και λαογραφικός σύλλογος Σταυρού 'Η Εστία'

Σύλλογος Βλάχων Περιβολιωτών Ημαθίας

Παρουσιαστής εκδήλωσης ήταν ο Δημήτρης Μορφακίδης.

Οι ορχήστρες του Τρύφωνα Παζαρέντζη και του Κώστα Πουτακίδη χάρισαν μοναδικό κέφι, παρασέρνοντας τους παρευρισκόμενους σε χορό και διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, οι αντιδήμαρχοι Στέφανος Δελιόπουλος και Στέφανος Δριστάς, ο προέδρος της ΔΕΥΑΛ  Σωτήρης Τόκας, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Όλγα Μοσχόπουλου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καβασίλων Αντώνης Τσίπης, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Σταυρού, Καλοχωρίου και Καμποχωρίου, η υποψήφια δήμαρχος στον Δήμο Αλεξάνδρειας Θεοδώρα Κουρκουτά και το επιτελείο της, ο υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Αλεξάνδρειας Θέμης Σιδηρόπουλος και το επιτελείο του, η αντιδήμαρχος Βέροιας και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα Τόπη, η δημοτική σύμβουλος Δήμου Νάουσας και πολιτευτής της ΝΔ Στέλλα Αραμπατζή, η πολιτευτής της ΝΔ Λίνα Τουπεκτή, η εκπρόσωπος του Βουλευτή Αναστάσιου Μπαρτζώκα, Ελένη Ντόντη κ.α.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά του συλλόγου που βρισκόταν σε κάθε γωνιά της εκδήλωσης και κατάφεραν έτσι να εξυπηρετήσουν τον πολύ κόσμο  που υπήρχε στον χώρο της εκδήλωσης της τοπικής κοινότητας, καταφέρνοντας να πάρουν άριστα όπως ακριβώς είχαν υποσχεθεί πριν την εκδήλωση.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69