tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με πολύ κόσμο το πανηγύρι στην Κουμαριά

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022, μετά από 2 χρόνια αποχής λόγω covid-19, πραγματοποιήθηκε παραδοσιακό πανηγύρι στην πλατεία του χωριού στα πλαίσια του εορτασμού της Γεννήσεως της Θεοτόκου.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να διασκεδάσει και να παρακολουθήσει τα χορευτικά συγκροτήματα του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Βέροιας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς». Μουσική έπαιξαν οι Σμόλικας Κώστας (κλαρίνο), Τόρης Βαγγέλης (τραγούδι) καθώς και οι Νίκος Κωστογλίδης (λύρα) και  Ασβεστάς Γιώργος (νταούλι).

koumaria xoros2

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κων/νος Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Στέλιος Ασλάνογου, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κουμαριάς Κώστας Τζήμας, ο πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Βέροιας Πίσκος Δημήτρης, ο πρόεδρο της Π.Ε.Κ. Στέργιος Κύρτσος, ο πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Βέροιας Παϊσιάδης Δημήτρης και ο πρόεδρος Συντεχνίας Κρεοπωλών Βέροιας «Αρχάγγελος Μιχαήλ» Κακαφίκας Νίκος.

Κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού γλεντιού διενεργήθηκε λαχειοφόρος κλήρωση στην οποία προέκυψαν οι παρακάτω τυχεροί αριθμοί : 911, 975, 916, 216, 305, 239, 50, 673, 310, 841, 983, 110, 530. Αναλυτικά την κατάσταση με τα δώρα που αντιστοιχούν σ’ αυτούς τους αριθμούς μπορείτε να τη δείτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας https://koumariaveroias.gr . Οι κάτοχοι των τυχερών λαχνών μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Τζήμα Αγορίτσα (τηλ. 6977280206).

koumaria xoros3

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69