tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στον Τρίλοφο έριξε αυλαία το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών (φωτογραφίες, βίντεο)

Η αυλαία του 5ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών έπεσε την Τρίτη στον Τρίλοφο. Την τρίτη και τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ (είχε ακυρωθεί η προηγούμενη εμφάνιση λόγω κακοκαιρίας) που πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του Αριστοτέλειου Πολιτιστικού Κέντρου Τριλόφου σηματοδότησε κι επίσημα την λήξη του καλοκαιριού ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2023.

Την μουσικοχορευτική βραδιά άνοιξε το παιδικό τμήμα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου «Αριστοτέλης» κι ακολούθησε το εφηβικό τμήμα που χόρεψαν χορούς της Μακεδονίας. Αναμνηστικά απονεμήθηκαν στην πρόεδρο του συλλόγου Μαρία Καραγιάννη και στον χοροδιδάσκαλο Δημήτρη Τσιγγενόπουλο.

Ακολούθησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου που χόρεψε ποντιακούς χορούς. Αναμνηστικά απονεμήθηκαν στην πρόεδρο του συλλόγου Ελένη Βουγιούκα και στον χοροδιδάσκαλο Κυριάκο Παλασίδη.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με χορούς της Ανατολικής Ρωμυλίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας. Αναμνηστικά απονεμήθηκαν στον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Καρέτσα και στον χοροδιδάσκαλο Δημήτρη Γιαννόπουλο.

Ο Δημήτρης Τσιγγενόπουλος με την γκάϊντα πήραν την σκυτάλη και στην πίστα εμφανίστηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δασκιωτών Βέροιας «η Γκιώνη», που χόρεψε χορούς των Πιερίων. Αναμνηστικά απονεμήθηκαν στην πρόεδρο του συλλόγου Ελένη Γκέκα και στον χοροδιδάσκαλο Παναγιώτη Συστάκο (το αναμνηστικό παρέλαβε εκ μέρους του η γραμματέας του συλλόγου Κατερίνα Πογκέλη).

Τέλος η βραδιά έκλεισε με τον Σύλλογο Κρητικών Ημαθίας που για ακόμη μία φορά εντυπωσίασαν τους θεατές (είχαν εμφανιστεί και το Σάββατο στον Προμηθέα).

Μετά την παρουσίαση των χορευτικών ακολούθησε γλέντι για όλους. Μέλη των συλλόγων, επισκέπτες, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής συμμετείχαν σε αυτήν την παραδοσιακή γιορτή.

Το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν οι:

Ανθή Καλαϊτζίδου, λύρα – τραγούδι

Ανέστης Φετφαζίδης, νταούλι

Βαγγέλης Ψαθάς, κλαρίνο

Σταύρος Παζαρέντζης, νταούλι

Βαγγέλης Ψαθάς, ακορντεόν

Γιώργος Αθανασίου, τρομπέτα

Νεκτάριος Κοσμίδης, βιολί – τραγούδι

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69