tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μουσικοχορευτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Γεώργιο (φωτογραφίες, βίντεο)

Στα πλαίσια της Απόδοσις της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου διοργάνωσε μουσικοχορευτική εκδήλωση προς τιμήν της εκκλησίας του χωριού, του  Ιερού Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου Αγίου Γεωργίου.

Ο καιρός έκανε το χατίρι του Συλλόγου που κράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης των χορευτικών τμημάτων των συλλόγων. Το ίδιο όμως δεν συνέβη και μετά την λήξη τους.  Δυστυχώς δυνατός αέρας και αστραπές έτρεψαν σε φυγή τους επισκέπτες κι ανάγκασε τους διοργανωτές να κλείσουν νωρίτερα την εκδήλωση.

Η αυλή του Δημοτικού Σχολείου γέμισε την Κυριακή 21 Αυγούστου από κατοίκους του χωριού, επισκέπτες με τις οικογένειές τους, εκπροσώπους της τοπικής, πολιτικής κι εκκλησιαστικής αρχής.

Η βραδιά ξεκίνησε με το μικρό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου που χόρεψε χορούς Μακεδονίας και Ποντιακά. Ακολούθησε το εφηβικό τμήμα που χόρεψε Ποντιακά, Μακεδονίας και Μικρασιάτικα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας παρουσίασε χορούς της Μικράς Ασίας, ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου Ποντιακούς χορούς και ο Πολιτιστικός Πνευματικός Σύλλογος Καβασίλων "Ο Χαμαετός" χορούς της Θράκης.

Η μουσικοχορευτική βραδιά έκλεισε με το τμήμα παραστάσεων Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου που χόρεψε χορούς Μακεδονίας και του ευρύτερου Κάμπου της Νάουσας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η πρόεδρος του Συλλόγου, Ελένη Βουγιούκα.

Μετά την παρουσίαση του κάθε χορευτικού τμήματος, έγινε απονομή αναμνηστικών στους εκπροσώπους των συλλόγων από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Βασίλη Παπαδόπουλο, τον Βουλευτή Τάσο Μπαρτζώκα και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ Στέργιο Διαμάντη.

Στο μουσικό πρόγραμμα ήταν οι:

Χρηστάκης Δεμερτζής, κλαρίνο

Βαγγέλης Δεμερτζής, νταούλι

Κώστας Ζλατάνης, πλήκτρα

Γιώργος Παντέλος, βιολί

Ανθή Καλαϊτζίδου, λύρα – τραγούδι

Ανέστης Φετφατσίδης, νταούλι

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69