tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το βιβλίο της Αναστασίας Γιωτοπούλου «Μαμά, πόσο πολύ σε αγαπώ!» παρουσιάστηκε στο βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο

Με αφορμή την επερχόμενη γιορτή της μητέρας, η Αναστασία Γιωτοπούλου παρουσίασε το βιβλίο της με τίτλο «Μαμά, πόσο πολύ σε αγαπώ!» στο βιβλιοπωλείο "Ηλιοτρόπιο" στην Βέροια.

Παρά τον βροχερό καιρό, η ατμόσφαιρα στον χώρο του βιβλιοπωλείου ήταν η ιδανική για την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου. Στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του βιβλιοπωλείου η συγγραφέας υποδέχθηκε παιδιά διαφόρων ηλικιών για να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα.

Η συγγραφέας αφηγήθηκε το παραμύθι με τη βοήθεια των παιδιών κι ακολούθησαν δραστηριότητες. Όλοι μαζί ζωγράφισαν, έπαιξαν παιχνίδια, τραγούδησαν, έλυσαν σταυρόλεξο κι ετοίμασαν το Δίπλωμα της Καλύτερης Μαμάς, για να το προσφέρουν τα παιδιά στην μητέρα τους, την Κυριακή 14 Μαΐου.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Συμμετρία και διατίθεται στο Βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

H φράση «Μαμά, πόσο πολύ σε αγαπώ» είναι μια φράση που στολίζει με χαμόγελο τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων, όταν βγαίνει από τα παιδικά χείλη. Μια τόση δα φράση που όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά στις στιγμές μας.

Μέσα από αυτό το τρυφερό βιβλίο η συγγραφέας Αναστασία Γιωτοπούλου μιλάει για τη δύναμη των λέξεων, αλλά και για τον μοναδικό δεσμό μεταξύ μητέρας και παιδιού, με τρόπο απλό, σαν μια αγκαλιά που κρύβει μέσα της τον κόσμο όλο.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Αναστασία Γιωτοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάουσα. Είναι τελειόφοιτη των τμημάτων «Βιομηχανικού Σχεδιασμού» στα Α.Τ.Ε.Ι Κοζάνης και «Βοηθός Φυσικοθεραπείας» στα Ι.Ε.Κ Βέροιας, ενώ διαθέτει δίπλωμα Ασφαλιστικού ∆ιαμεσολαβητή. 

Από μικρή αποτυπώνει τις σκέψεις της στο χαρτί. Γράφει ποιήματα, στίχους τραγουδιών και διηγήματα. Η γέννηση των παιδιών της την οδήγησε και στη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Από τις εκδόσεις Iwrite, κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο της με τίτλο «Η Λουλουδένια».

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69