tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιτροπή Βιομηχανικού Ροδάκινου: Μειωμένη 40% η παραγωγή - Τιμές ανάλογες του 2021

Σήμερα 27 Ιουλίου 2023 συνεδρίασε η επιτροπή Βιομηχανικού Ροδάκινου στα  γραφεία του Α.Σ. Μελίκης.

Μετά την ενημέρωση του πρόεδρου κου Φαρμάκη για τις εξελίξεις των επαφών  με την Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδος, αναλύθηκαν οι νέες συνθήκες που επιβεβαιώνουν ότι οι φετινές ποσότητες βιομηχανικών ροδάκινων είναι πολύ μειωμένες. Οι νέες προβλέψεις αναφέρουν μείωση μεγαλύτερη του 40%.

Επίσης εξετάστηκε το υπέρογκο κόστος παράγωγης το όποιο εκτοξεύτηκε 40% με 50% τα τελευταία 2 χρόνια για τους παραγωγούς.

«Οι τελικές ποσότητες που θα μεταποιηθούν το 2023 προβλέπουμε ότι θα είναι μικρότερες από το 2021. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι επιχειρήσεις του κλάδου έχουν όλα τα περιθώρια να διεκδικήσουν από την αγορά ανάλογες  τιμές όπως το 2021. Συμπερασματικά καταλήξαμε οι φετινές τιμές για  αγορά της πρώτης ύλης πρέπει να κυμανθούν στα επίπεδα των τιμών του 2021. Η βιομηχανία αναλογιζόμενη με μεγάλη ευθύνη το παρόν και μέλλον της καλλιέργειας πρέπει να δημιουργήσει συνθήκες τιμών για την συνεχεία  της καλλιέργειας.  Πρέπει να κατανοήσει την αναγκαιότητα της χρονιάς  προκειμένου να υπάρξει  ελπίδα» αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69