tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας: Προγραμματισμός για τις μετακλήσεις αλλοδαπών εργατών

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Παρακαλούνται οι εργοδοτικοί φορείς της Ημαθίας να μας αποστείλουν με e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή FAX (23313 53635) μέχρι την Δευτέρα 10-08-2020 τις εκτιμήσεις τους για τον αριθμό των θέσεων για εξαρτημένη εργασία, εποχική εργασία, αλιεργάτες και απασχόληση υψηλής ειδίκευσης που θα καλυφθούν με τη διαδικασία της μετάκλησης από πολίτες τρίτων χωρών κατά τα επόμενα δύο έτη.

Στην έκθεση που θα μας αποστείλουν, θα πρέπει να αναφέρουν τον εκτιμώμενο αριθμό για κάθε μία από τις προαναφερόμενες κατηγορίες και την πιθανή χώρα προέλευσης των εργαζομένων, καθώς και αιτιολόγηση βασιζόμενη σε πραγματικά στοιχεία που αναφέρονται στον αριθμό των εργοδοτών που δραστηριοποιούνται στον υπόψη τομέα της οικονομίας, την πορεία των δραστηριοτήτων τους τα τελευταία έτη και την εκτίμηση για τα επόμενα έτη, αλλά και την υφιστάμενη προσφορά εργασίας από ημεδαπούς ή ευρωπαίους πολίτες ή πολίτες τρίτων χωρών με νόμιμη διαμονή στη χώρα.

Την Τρίτη 11-08-2020 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αίθουσα της Δ/νσης Ανάπτυξης (Λ. Στρατού 72 – ισόγειος χώρος), στις 11.00 π.μ., υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη, προκειμένου να συζητηθούν διεξοδικά οι απόψεις των εργοδοτικών φορέων και να καταγραφούν τα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξουν".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69