Φιλική συνάντηση επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑμεΑ

Με αρκετές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε χθες στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μιχάλης Μουρούτσος", η 2η Φιλική Συνάντηση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Δάφνης-Υμηττού. Οι συμμετέχοντες αθλητές χωρίστηκαν σε 3 κατηγορίες ανάλογα με την αναπηρία τους: Καθιστοί ΤΤ1-5 / Όρθιοι ΤΤ6-10 / Νοητική Υστέρηση ΤΤ11 και ανάλογα με το επίπεδο τους (προχωρημένοι/αρχάριοι).

Το σωματείο Βέροιας Εν Σώματι Υγιεί εκπροσωπήθηκε από τον αθλητή Καραγιάννη Θωμά-Αριστοτέλη (ΤΤ6), αλλά και από τον Κάπα Κωνσταντίνο (ΤΤ8), ο οποίος αν και αγωνίστηκε με τα "χρώματα" των Αετών Θεσσαλονίκης, όπου δόθηκε φέτος δανεικός, εξακολουθεί να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο.

Αμφότεροι οι βεροιώτες αθλητές επέστρεψαν στην πόλη με μετάλλιο στο στήθος, αφού ο Κάπας κατετάγη 2ος και ο Καραγιάννης 3ος, με το καλύτερο παιχνίδι στο τουρνουά να είναι ο μεταξύ τους "εμφύλιος" ημιτελικός, όπου ο Καραγιάννης προηγήθηκε με 2-0 σετ, αλλά ο Κάπας βρήκε το ψυχικό σθένος και έκανε την ανατροπή για το τελικό 2-3 στο "κόντρα" σετ!!

Το τουρνουά εντάσσεται στην προετοιμασία των αθλητών μας για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 4&5 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.