ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Ι. ΣΤΕΛΛΑ MD, MSc, Ιατρός Μικροβιολόγος - Βιοπαθολόγος

Διεύθυνση: Β’ Πάροδος Ζαφειράκη 5
Πόλη: Νάουσα
Τηλέφωνο: 2332020280
Φαξ: 2332020280
Κινητό: 6948948011
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/s.arampatzi
Βρείτε μας στο Facebook: Stella Arampatzi
Βρείτε μας στο Facebook: Bioanalysis.net
 arampatzi stel anim karta

Αραμπατζή Στεργιανή
Βιοπαθολόγος-Μικροβιολόγος MD MSc

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΕΛΛΑ 

Η Στέλλα Αραμπατζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάουσα. Είναι κόρη του Ιωάννη Αραμπατζή και της Ευαγγελίας Αραμπατζή. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο της Νάουσας, αριστούχος και στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Σιένας Ιταλίας από το οποίο αποφοίτησε με βαθμό 8.3 “Λίαν Καλώς”.

Ειδικεύθηκε στην Ιατρική Βιοπαθολογία-Μικροβιολογία στο Γ.Ν.Κοζάνης «Μαμάτσειο» και στο Πανεπιστημιακό Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Π.Γ.Ν.Θ ΑΧΕΠΑ.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Α.Π.Θ στη Νανοτεχνολογία και Νανοεπιστήμες καθώς και κάτοχος Διπλώματος Εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Διοίκηση και Οικονομική Διαχείριση Μονάδων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας. Αυτήν την περίοδο είναι Υποψήφιος Διδάκτωρας στον Τομέα Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ και Επιστημονικός Συνεργάτης του Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Μικροβιολογίας του Π.Γ.Ν.Θ ΑΧΕΠΑ.

Έχει συμμετάσχει με αναρτημένες εργασίες και ελεύθερες ανακοινώσεις σε πολλά ελληνικά και συνέδρια του εξωτερικού. Έχει επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και έχει μετεκπαιδευθεί με υποτροφία από την Πανευρωπαική Eταιρεία Μικροβιολογίας (ESCMID - European Society of Clinical Microbiology and Infectious Diseases) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάνης (CHUV Lausanne Centre Hospitalier Universitaire). Έχει λάβει υποτροφίες για την συμμετοχή της σε συνέδρια του εξωτερικού και της Ελλάδας. Πολλές από τις εργασίες που έχει υποβάλει σε ελληνικά συνέδρια έχουν βραβευθεί.

Κατέχει πλούσιο εκπαιδευτικό έργο ως εκπαιδευόμενη, αλλά και ως εκπαιδεύτρια.

Είναι μέλος της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Βιοχημείας, της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Εργαστηριακής Αιματολογίας & Αιμοδοσίας, της Εταιρείας Ιατρικής Βιοπαθολογίας Βορείου Ελλάδος, της Εταιρείας Κλινικής Μικροβιολογίας και Εργαστηριακής Διαγνωστικής και της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Μυκητολογίας.

Είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Νάουσας και εκπρόσωπος του Δήμου Νάουσας στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων.
Συμμετέχει σε διάφορους συλλόγους της πόλης της Νάουσας ενώ είναι μέλος στο Δ.Σ. του Ιδρύματος του Γηροκομείου της πόλης της Νάουσας. Είναι δημοτική σύμβουλος του Δήμου Νάουσας υπεύθυνη στα θέματα υγείας του τομέα κοινωνικής πολιτικής. 

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΕΛΛΑ 

Το μικροβιολογικό εργαστήριο δέχεται και εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και των λοιπών ασφαλιστικών οργανισμών. Συνεργάζεται επίσης με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Σε περιπτώσεις που παρουσιάζεται αδυναμία προσέλευσης στο ιατρείο, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί αιμοληψία κατ΄ οίκον κατόπιν συνεννόησης χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του ασθενή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ E-MAIL Ή FAX ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ 

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΕΛΛΑ 

Πιστοποίηση ISO 9001:2008
«Παροχή Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών
Μικροβιολογικών – Βιοπαθολογικών Εξετάσεων» 

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΕΛΛΑ

Διαγνωστικές εξετάσεις
Αιματολογικές
Ανοσολογικές
Βιοχημικές
Μικροβιολογικές
Αλλεργιολογικές
Ιολογικές
Υπογονιμότητας
Ορμονολογικές
Προγεννητικός έλεγχος
Ογκολογικές
'Ελεγχος Θρόμβοφιλίας & αιμόστασης
Κυτταρογενετικής
Φαρμακογονιδιωματικής
Μοριακής βιολογίας & γενετικής
Βιομοριακής ανάλυσης
Νευροεπιστημών

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ:

ΠΡΩΙ 7:00-13:30
ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6:00-8:00
Εκτός Τετάρτης απόγευμα
Το ιατρείο λειτουργεί το Σάββατο κατόπιν ραντεβού.

 

 

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΕΛΛΑ

ΣΤΕΛΛΑ Ι. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ MD, MSc
ΙΑΤΡΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ – ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Υποψ. Διδάκτωρ Α.Π.Θ.
Επιστημονικός Συνεργάτης Μικροβ. Εργαστηρίου Ν. ΑΧΕΠΑ

Β’ Πάροδος Ζαφειράκη 5, Νάουσα
Τηλ./Φαξ: 2332020280
Κιν.: 6948 948 011
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.