ΜΑΪΟΒΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Νευρολόγος, MSc, PhD

Διεύθυνση: Βενιζέλου 13
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331076475
Κινητό: 6973040189
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: www.nevrologos.com
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/maiovis
 maiovis vcard

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

ΜΑΪΟΒΗΣ 

Ο Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2001. Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο ΠΙ Αβδήρων του Ν. Ξάνθης και στα πλαίσια της ειδίκευσης στη Νευρολογία εκπαιδεύτηκε διαδοχικά στην Παθολογία στο ΓΝ Κοζάνης, στην Ψυχιατρική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου και τελικά στη Νευρολογία στη Β Νευρολογική Κλινική του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, από όπου και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας το 2013.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ με διατριβή σχετική με το stress και τη συσχέτισή του με την άνοια.

Είναι κάτοχος Διδακτορικού διπλώματος από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ με διατριβή σχετική με τη νοητικό απόθεμα και τη συσχέτισή του με την άνοια.

Εργάστηκε για 3 χρόνια στην Ελληνική Εταιρεία νόσου Alzheimer ως Ιατρός της ομάδας κατ’ οίκον φροντίδας, με ευθύνη την παρακολούθηση και διαχείριση ασθενών με άνοια σοβαρού βαθμού.

Κατέχει πιστοποίηση εκπαίδευσης στην επείγουσα προνοσοκομειακή ιατρική μετά από επιτυχή παρακολούθηση σχετικού 2ετούς προγράμματος του ΕΚΑΒ και έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής στα ΙΕΚ του ΕΚΑΒ.

Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το Ινστιτούτο Δια Βίου Μάθησης του Υπ. Παιδείας και έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής στις Πρώτες Βοήθειες, στη Σωματική και Ψυχική Υγεία στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Βέροιας.

Έχει λάβει μέρος ως προσκεκλημένος ομιλητής σε ελληνικά και διεθνή Νευρολογικά συνέδρια, σεμινάρια και κλινικά φροντιστήρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, έχει συμμετάσχει με προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή Νευρολογικά συνέδρια, ενώ διαθέτει και επιστημονικές δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα περιοδικά με κριτές.

Διατέλεσε επί 3ετία Πανεπιστημιακός Υπότροφος στη Β Νευρολογική Κλινική του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ με ευθύνη τη Συμβουλευτική Νευρολογική κάλυψη των κλινικών του νοσοκομείου αλλά και την εκπαίδευση των φοιτητών Ιατρικής και έκτοτε παραμένει Επιστημονικός Συνεργάτης της Κλινικής.

ΜΑΪΟΒΗΣ 

Στο ιδιωτικό του ιατρείο που λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2013 στη Βέροια, ασχολείται με τη διάγνωση και αντιμετώπιση των νευρολογικών παθήσεων, διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα νευροφυσιολογικού ελέγχου. Αναλυτικά στο ιατρείο:

• Διενεργείται πλήρης νευροψυχολογικός έλεγχος (τεστ μνήμης), για την έγκαιρη διάγνωση αλλά και την παρακολούθηση της πορείας των νοητικών διαταραχών και της άνοιας.
• Διενεργείται πλήρης νευροφυσιολογικός έλεγχος με

- Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα για τη διάγνωση και παρακολούθηση ασθενών, που εμφανίζουν επεισόδια απώλειας συνείδησης, επιληψία ή άνοια

- Ηλεκτρομυογράφημα για τη διάγνωση και παρακολούθηση διαταραχών του περιφερικού νευρικού συστήματος, όπως σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πολυνευροπάθειες, μυοπάθειες, ριζοπάθειες, μυασθένεια ή νοσήματα του κινητικού νευρώνα

- Διενεργείται αξιολόγηση του κινδύνου πτώσεων στους ηλικιωμένους, με εφαρμογή λεπτομερούς πρωτοκόλλου αποτελούμενου από αξιόπιστες δοκιμασίες και test

 

ΜΑΪΟΒΗΣ 

Τέλος, στο ιατρείο γίνεται η διάγνωση και παρακολούθηση ασθενών με συχνές νευρολογικές παθήσεις, όπως αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, κεφαλαλγίες, ιλίγγους, σκλήρυνση κατά πλάκας, νόσο Parkinson κ.ά.

Το ιατρείο λειτουργεί με ραντεβού όλες τις μέρες εκτός απογεύματος Τετάρτης.

ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ

 

Μαϊόβης 

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
Βενιζέλου 13, Βέροια
Τηλ: 2331076475
Κιν: 6973040189
Ιστοσελίδα: www.nevrologos.com
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.