ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 27
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331063155
Κινητό: 6946936704
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: http://www.atsitlakidis.gr
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/tsitlakidis
Βρείτε μας στο Facebook: ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 

Τσιτλακίδης Αντώνης Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής 

tsitlakidis antonis

Ο Ψυχολόγος Αντώνης Τσιτλακίδης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (Master) στην Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Πάρμας στην Ιταλία.

Είναι πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής της Γνωστικής Συμπεριφορικής Θεραπείας, έχοντας ολοκληρώσει το τετραετές πρόγραμμα εξειδίκευσης του Παραρτήματος Μακεδονίας της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας Συμπεριφοράς.

Έχει συμμετάσχει σε επιστημονικές έρευνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και σε εργασίες που παρουσιάστηκαν σε διεθνή συνέδρια. Έχει παρακολουθήσει πλειάδα εκπαιδευτικών σεμιναρίων, σε θέματα όπως η διάγνωση, η αξιολόγηση και η θεραπεία, τομείς στους οποίους συνεχίζει να εκπαιδεύεται δια βίου. 

Κατά τη στρατιωτική του θητεία, στελέχωσε ως Ψυχολόγος την Ομάδα Ψυχοκοινωνικής Μέριμνας της 16ης Μεραρχίας, με τομέα ευθύνης το βόρειο Έβρο. Έχει εργαστεί εθελοντικά σε ποικίλες δομές και φορείς, δημόσιους και ιδιωτικούς, όπως το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου, το εργαστήριο Κλινικής Ψυχοφυσιολογίας του Πανεπιστημίου της Πάρμας, αλλά και μαθητικές κατασκηνώσεις. Επίσης, έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος στο Κέντρο κατάρτισης, απασχόλησης και διημέρευσης ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης», στη Διεύθυνση Υγείας – Πρόνοιας Ν. Ημαθίας και στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας, καθώς και ως Εκπαιδευτής στις Σχολές Γονέων Ν. Ημαθίας και στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Βέροιας και Αλεξάνδρειας.

Στην ιδιωτική άσκηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου στη Βέροια, κύριο ενδιαφέρον του είναι η Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική ενηλίκων, εφήβων – παιδιών και ζευγαριών. Ασχολείται, μεταξύ άλλων, με διαταραχές άγχους (πανικό, αγοραφοβία, φοβίες κ.α.) και διάθεσης (κατάθλιψη), όπως επίσης και με δυσκολίες και προβλήματα ζευγαριών, διαπροσωπικών σχέσεων, σχέσεων γονέων – παιδιών κλπ.

Δέχεται με ραντεβού.

Διαβάστε την Αρθρογραφία του Ψυχολόγου στην κατηγορία Ψυχολογία - Ψυχοθεραπεία!

 

Αντώνης Τσιτλακίδης
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
Ειδικευμένος στη Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία
Μεγάλου Αλεξάνδρου 27, Βέροια
Τηλ. 23310 63155, 6946 936704
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.