ΜΠΟΥΚΑΣ Κοσμηματοπωλείο

Διεύθυνση: Βετσοπούλου 131
Πόλη: Αλεξάνδρεια
Τηλέφωνο: 2333023476
Φαξ: 2333023476
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: https://boukasjewellery.com/
Υπεύθυνος: Μπούκα Λαμπρινή - Ράπτης Αντώνης
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/mpoukas
Βρείτε μας στο Facebook: Κοσμηματοπωλείο ΜΠΟΥΚΑΣ
Ακολουθείστε μας στο Instagram: boukasjewellery
 boukas jewellery

 

ΜΠΟΥΚΑΣ

 

Το κατάστημα κοσμημάτων "ΜΠΟΥΚΑΣ" ιδρύθηκε το 1957 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Η οικογενειακή επιχείρηση, συνεχίζει να λειτουργεί υπό την διεύθυνση της Λαμπρινής Μπούκα. Πάνω από μισό αιώνα το κοσμηματοπωλείο "ΜΠΟΥΚΑΣ" προσφέρει στους πελάτες του μοναδικές δημιουργίες, ποιότητα και εξαιρετικές τιμές.   

 

Χαρίστε μοναδικά δώρα, επιλέγοντας ξεχωριστές και πρωτότυπες δημιουργίες.

 

Βέρες

Breuning

Dekagold

Valauro

 

Για τις Γυναίκες ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ διαφόρων δημιουργών   

Ano by Arte nobile

ΒΑΣΩ ΓΑΛΑΤΗ

Κοσμήματα δημιουργημένα από ασήμι και χρυσό. Επίσης ασήμι ανακατεμένο με χρυσονήματα που δίνει στο κόσμημα μια νέα υφή και χρυσαφί μοναδικό χρώμα. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και φτιαγμένο εξ ολοκλήρου στο χέρι.

ΜΠΟΥΚΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΒΟΡΔΟΝΑΡΑΚΗ

ΜΠΟΥΚΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΜΠΟΥΚΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΜΠΟΥΚΑΣ

VENUS

mpoukas venus  


Εάν θέλετε μεγαλύτερη ποικιλία ρολογιών, στο κατάστημα "ΜΠΟΥΚΑΣ"θα βρείτε πολλά σχέδια από τις πιο κορυφαίες εταιρίες στην κατασκευή ρολογιών χειρός: THORTON, HOOPS, VOGUE, DANIEL WELLINGTON, OMEGA, SEIKO, FOSSIL, TOMMY HILFIGER, GUCCI, TISSOT, CITIZEN, LACOSTE, ELLESSE, PIERRE CARDIN, ANNE CLEIN, VENUS, TIMEFORCE και MEXX.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ PRINCELINO (ΑΛΜΠΟΥΜ, ΚΟΡΝΙΖΕΣ, ΕΙΚΟΝΕΣ) 

Δωράκια παιδικά ασημένια

(πιπιλοπιάστρες, εικόνες κρεβατιού, καρουζέλ, κουδουνίστρες, κουμπαράδες, άλμπουμ κ.α.) 

Από 10€!!!

ΜΠΟΥΚΑΣ

ΜΠΟΥΚΑΣ

Επιπλέον, η επιχείρηση διαθέτει μοναδικά σχέδια σε Σταυρούς (Τριάντος), από χρυσό, λευκόχρυσο ή σε συνδυασμό. Ανανεώνοντας συνεχώς τις συλλογές τους, οι υπεύθυνοι του καταστήματος, προσπαθούν να συμβαδίζουν με την μόδα της εποχής. Ακόμα, θα βρείτε Γούρια, Πουγκιά (Θεολόγος), Ασημένια Είδη, Αξεσουάρ κ.α. 

ΣΤΑΥΡΟΙ "ΤΡΙΑΝΤΟΣ"

ΜΠΟΥΚΑΣ


ΜΠΟΥΚΑΣ  

Μη διστάσετε να επισκεφτείτε το Κοσμηματοπωλείο "ΜΠΟΥΚΑΣ"Αφεθείτε να σας προτείνουν νέα, αλλά και διαχρονικά κομμάτια που ανταποκρίνονται στο γούστο σας και τέλος, θα διαπιστώσετε τις πολύ προσιτές τιμές. 

 Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται στην παρουσίαση της επιχείρησης, μπορείτε να τα βρείτε στο Κοσμηματοπωλείο "ΜΠΟΥΚΑΣ" στο κέντρο της Αλεξάνδρειας.

ΜΠΟΥΚΑΣ

 ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ "ΜΠΟΥΚΑΣ"

Βετσοπούλου 131, Αλεξάνδρεια

Τηλ: 2333023476

boukasjewellery.com/

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.