ΜΠΑΔΟΛΑΣ Α.Ε.

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου
Πόλη: Νάουσα
Τηλέφωνο: 2332023580
Φαξ: 2332023581
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: http://www.badolas.com
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/badolas
 

Η εταιρεία ΜΠΑΔΟΛΑΣ Α.Ε. με την πολυετή εμπειρία στο χώρο σχεδιασμού και παραγωγής ξύλινων καθισμάτωντραπεζιών και επίπλων παρέχει μια ποικιλία επιλογών τόσο στην   επίπλωση της κατοικίας όσο και στις ειδικές κατασκευές ξενοδοχειακών και επαγγελματικών χώρων.

Η ίδρυσή της το 1947, έγινε από τον Νίκο Μπαδόλα, έναν άνθρωπο εργατικό και οξυδερκή. Την συνέχισαν τα παιδιά του και τώρα τα εγγόνια του.

Από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο της κατασκευής καθισμάτων κράτησε πάντα ψηλά την ποιότητα των προϊόντων της και πάντα χαμηλά τις τιμές τους, και έκανε επώνυμη την καρέκλα  της.

ΜΠΑΔΟΛΑΣ
 
(κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Ειδική πάντα  στα ξύλινα καθίσματα και πολυθρόνες, παράγει παραδοσιακά, κλασσικά και μοντέρνα. Αναλαμβάνει κατασκευές ειδικού σχεδιασμού σε χώρους, όπως ξενοδοχεία και  καταστήματα. Ειδικοί  συνεργάτες – διακοσμητές επιμελούνται ανακαινίσεις σπιτιών και άλλων ιδιωτικών χώρων.

Δείτε τον κατάλογο επαγγελματικών επίπλων για ξενοδοχεία.

{jlex}flickr:72157665921081999{/jlex}

 

Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός

ΜΠΑΔΟΛΑΣ


Εξοπλισμός Εστιατορίων

ΜΠΑΔΟΛΑΣ


Με κύριους βοηθούς την πείρα, την αγάπη και το μεράκι, βαδίζουμε πλάι στην εξελικτική πορεία στο χώρο του επίπλου. Πλάθουμε, με έμφαση στην ιδιαιτερότητα του
χειροποίητου, χώρους  κλασσικούς και country, μοντέρνους και παραδοσιακούς.

Η διαρκής ενημέρωση των νέων υλικών και μοντέλων της εποχής, μας βοηθούν να μεταμορφώσουμε έπιπλα και χώρους σε νέους πιο εργονομικούς και μοναδικούς.

ΜΠΑΔΟΛΑΣ 


Το νέο ξεχωριστό μας τμήμα "Ζωγραφική στο έπιπλο" δίνει τη δική του σφραγίδα στο ανήσυχο πνεύμα της εταιρείας. Παιδικά έπιπλα – συρταριέρες, πολυθρόνες, τραπεζαρίες, επαγγελματικά έπιπλα,καθώς και έπιπλα μπάνιου  φιλοτεχνημένα με ωραίες χειροποίητες ζωγραφιές, με ωραία και φανταστικά χρώματα, πέτυχε για άλλη μια φορά την μοναδικότητα στο χώρο του επίπλου. 

ΜΠΑΔΟΛΑΣ ΜΠΑΔΟΛΑΣ

ΜΠΑΔΟΛΑΣ 

ΜΠΑΔΟΛΑΣ

ΜΠΑΔΟΛΑΣ

Και όλα αυτά για έναν κυρίαρχο στόχο….το  χαμόγελό σας! 

ΜΠΑΔΟΛΑΣ

 
"ΜΠΑΔΟΛΑΣ Α.Ε."
Έπιπλα - Εξοπλισμοί - Κατασκευές
Αγίου Νικολάου, Νάουσα
Τηλ.: 2332023580
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.