Με πέντε αθλητές στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ο «Τέτραθλον» Νάουσας

Δύο μήνες απομένουν για την έναρξη του 9ου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου TAEKWON-DO το οποίο θα διεξαχθεί από 25 έως 28 Οκτωβρίου στην πόλη Sibiu της Ρουμανίας. Το ενδιαφέρον για την διοργάνωση είναι μεγάλο αφού μέχρι σήμερα έχουν ήδη δηλωθεί σχεδόν 400 αθλητές από 17 Ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας θα δώσει για μια ακόμα χρονιά το παρόν στην δεύτερη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση, με πέντε αθλητές του να στελεχώνουν την Ελληνική Ομάδα. Δίπλα σε αθλητές που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενα Ευρωπαϊκά Κύπελλα κατακτώντας μετάλλια όπως ο Πλουμπίδης Βασίλειος (Samokov Βουλγαρίας 2013) και η Δημητριάδου Νένα (Lublin Πολωνίας 2017), για πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο θα δώσουν τον δικό τους αγώνα οι Λογγινίδης Γρηγόριος, Καρυπίδου Βαρβάρα και Παπαντωνίου Δημήτριος, όλοι τους με όνειρα και φιλοδοξίες για ανάλογες επιτυχίες.

Στην Ελληνική αποστολή συμμετέχει ως προπονητής ο Εκπαιδευτής του Συλλόγου Δημητριάδης Παναγιώτης 5 DAN, ο οποίος μέσα στους θερινούς μήνες που προηγήθηκαν, έδωσε στους αθλητές του τις απαραίτητες βάσεις για το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.