Επιτυχίες του Ημαθίωνα στο 10ο Πανελλήνιο παιδικό τουρνουά πάλης

Διεξήχθη την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας το 10ο Πανελλήνιο παιδικό τουρνουά πάλης, για αθλητές ηλικίας 5 έως και 12 ετών, όπου συμμετείχαν και έξι (6) παλαιστές του Ημαθίωνα κατακτώντας ισάριθμα μετάλλια.

Σκοπός του τουρνουά, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο στα Τρίκαλα, από τον τοπικό σύλλογο Α.Π.Σ. Τρίκαλα, την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και το Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα, είναι η συμμετοχή μικρών αρχάριων παιδιών. Οι κανόνες διεξαγωγής του τουρνουά είναι απλοί και δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, με κυρίαρχο σύνθημα "Από την αλάνα στην Παλαίστρα".

Στους αγώνες στους οποίους συμμετείχαν περισσότερα από 300 παιδιών από όλη την Ελλάδα, οι παλαιστές του Ημαθίωνα Αλεξάνδρειας υπό την καθοδήγηση του προπονητή Νεκτάριου Σαββίδη, κατέκτησαν τα πρώτα τους μετάλλια.

Τον σύλλογο και την πόλη της Αλεξάνδρειας, στην τελευταία αθλητική διοργάνωση για το 2017, εκπροσώπησαν (με αλφαβητική σειρά) οι:

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Ιωάννης,

ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος,

ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΩΤΗΣ Αντώνιος,

ΜΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος,

ΝΤΕΛΗΣ Ευάγγελος, και

ΝΤΟΥΤΣΑΝΚΟΣ Βασίλειος. 

Την ικανοποίησή του από την όλη διοργάνωση και ιδιαίτερα από την απόδοσή των αθλητών του συλλόγου εξέφρασε ο αρχηγός αποστολής και έφορος του συλλόγου Γερόπουλος Γρηγόριος.