Εντυπωσιακή εμφάνιση των αθλητών – τριών του ΣΕΒΑΣ Νάουσας στο 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων αθλητών

Εντυπωσιακή εμφάνιση με απολογισμό 6 χρυσά και δυο ασημένια μετάλλια , πραγματοποίησαν οι διαχρονικοί αθλητές του ΣΕΒΑΣ Νάουσας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων αθλητών Στίβου που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη, το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπανδρέου, κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα των 100 μέτρων στην κατηγορία 35-39, την πρώτη θέση στο αγώνισμα των 200μ στην ίδια κατηγορία και την πρώτη θέση, ως μέλος της ομάδας του ΣΕΒΑΣ Νάουσας στη σκυταλοδρομία 4 επί 100 στην κατηγορία 35+.

Επίσης, ο Δημήτρης Αποστολίδης, κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος στην κατηγορία 40-44, τη δεύτερη θέση στα 100μ, στην ίδια κατηγορία και τη δεύτερη επίσης θέση στα 400μ. στην ίδια κατηγορία.

Ακόμη, ο Γιώργος Μπιλιούρης κατέκτησε την πρώτη θέση στο ύψος στην κατηγορία 40-44 και τέλος η ομάδα του ΣΕΒΑΣ Νάουσας αποτελούμενη από τους Χρυσοβαλάντη Λιόλιο, Γιώργο Μάλλιο, Γιώργο Χατζηιωαννίδη και Γιάννη Παπανδρέου ( η σειρά που έτρεξαν), κατέκτησε την πρώτη θέση στη σκυτάλη των 4 επί 100μ. στην κατηγορία 35+.
Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου ακόμη δυνατότεροι και με περισσότερα μετάλλια και συμμετοχές.