Πρόκριση για τους παίδες του ΝΑΣΗ

nasi paides

Εντυπωσίασε η αποστολή του Ν.Α.Σ.Η. στην πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παίδων που έγινε στην Λάρισα το τριήμερο 6-7 και 8 Μαρτίου . Στον όμιλό του ο ΝΑΣΗ αντιμετώπισε τις ομάδες των Ιωαννίνων, της Κοζάνης, των Σερρών και δύο τοπικών ομάδων της Λαρισας. Με τέσσερις εντυπωσιακές και με ευρύ σκορ νίκες, και μία ήττα, η οποία προήλθε απο την μεγαλη κούραση και την ολιγομελή αποςτολη (9 αθλητες) λόγω ασθενειών ,πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις και πέρασε στην επόμενη φάση και στις 30 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Οι εμφανίσεις αυτές ανάγκασαν θεατές και φίλους να χαρούν για την επίδοση της ομάδας του συλλόγου.

Οι αθλητες της ομάδας χαρούμενοι για την πρόκρισή τους και υπερήφανοι που έφεραν αυτήν την διάκριση στην Βέροια, υποσχέθηκαν να βάλουν όλες τους τις δυνάμεις στην επόμενη φάση για να προκριθούν στους τελικούς αγώνες που θα γίνουν στην Αθήνα. Ξέρουνε ότι είναι δύσκολο αλλά μέσα από τις συνεχείς προπονήσεις και την σκληρή δουλεία κατω απο την καθοδήγηση του προπονητη τους κ . Παπαγιαννακη Γιάννη ,πιστεύουν να τα καταφέρουν. Τέλος, προσκαλούν κι άλλα παιδιά της πόλης μας να έρθουν να γίνουν παίκτες αυτής της ομάδας, να γνωρίσουν την μαγεία της υδατοσφαίρισης και να ζήσουν κι αυτά την χαρά του αθλητισμού γενικότερα .Το άθλημα της υδατοσφαίρισης δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στην Βέροια, αλλά βήμα βήμα τέτοιου "μεγαλου βεληνεκούς" επιτυχίες και διακρίσεις θα κανουν το άθλημα δημοφιλες και θα φέρουν τα παιδιά του νόμου μας κοντα σε αυτο το εντυπωςιακο άθλημα της πισίνας.

"Εδω και περίπου τρία χρονια μια σημαντική προςπαθεια βρίσκεται σε εξέλιξη στο τμήμα υδατοςφαιριςης του ΝΑΣΗ ".Με αυτα τα λόγια περιγράφει την παρούσα κατάσταση στο συγκεκριμένο τμήμα ο πρόεδρος του συλλογου Καλφοπουλος Γιάννης . Ο ίδιος μιλώντας για το τμήμα του πόλο αναφέρει οτι "οργανώνεται απο την αρχή σε σωστές και στέρεες βάσεις , φιλοδοξώντας να γίνει μια απο τις πλεον ελκυστικές και αξιόπιστες επιλογές για τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ειδικα με τον υγρό στίβο .

Η προσπάθεια αυτή αρχιζει να αποδίδει καρπούς ! Αναφερόμενος στις συνθήκες προπονήσεις και λειτουργία του τμήματος ο πρόεδρος του ΝΑΣΗ υπογραμμίζει " τα παιδιά προπονούνται σε πολυ καλες συνθήκες απο έμπειρους και ικανότατους προπονητες , πανω σε συγκεκριμένο πλάνο που εχει στόχο περα απο την ισόρροπη αθλητική , σωματική και κοινωνική τους ανάπτυξη , την ανάδειξη και προώθηση νέων ταλέντων στις ομάδες εφήβων και ανδρών του συλλογου ".

Συνεχίζοντας ο κ Καλφοπουλος αφήνει ενα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον . " Σιγα σιγα το όραμα της διοίκησης του ΝΑΣΗ για το τμήμα πόλο γίνεται πραγματικότητα . Στον ΝΑΣΗ πιστεύουμε οτι δουλεύοντας με τα μικρά παιδιά , τα δικά μας παιδιά , και μαθαίνοντας τους τα μυστικά του αθλήματος σωστα απο την αρχή , ειναι ο μόνος δρόμος που εχει το πόλο στην Β.Ελλαδα για να "ανθίσει "και να αποκτήσει δυναμική .

Αυτα τα παιδιά ειναι η δύναμη μας , τα αυριανά μελη των ανδρικών ομάδων , οι αυριανοί πρωταθλητές . Προσπαθούμε να τους προσφέρουμε κάθε μέσο και κάθε δυνατότητα για να μπορούν , να μαθαίνουν , να παίζουν , να χαίρονται και να διακρίνονται με υγιείς και σωστές διαδικασίες μεςα απο μια προοπτική που ο ΝΑΣΗ μπορει να τους προσφέρει .

Τα αποτελέσματα του Ν.Α.Σ.Η. και η βαθμολογία του Ομίλου έχει ως εξής:

Πανσερραϊκος - Ν.Α.Σ. Ημαθίας:4 - 14
Ν.Α.Σ. Ημαθίας - Κοζάνη: 15 – 3
Ν.Α.Σ. Ημαθίας –ΝΕ Λάρισας: 20 - 2
Ν.Α.Σ. Ημαθίας – Πύρρος Ιωαννίνων: 18– 5
Ν.Α.Σ. Ημαθίας –ΝΟ Λάρισας: 7 - 15

Μαζί με το ΝΑΣΗ πέρασε στην επόμενη φάση η ΝΟ Λάρισας και η ομάδα της Κοζάνης.