Αναχώρησε για το Βερολίνο η ομάδα κολύμβησης του Πήγασου

pegasus berlin

Αναχώρησε σήμερα Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου αεροπορικός για το Βερολίνο, η ομάδα κολύμβησης του Πήγασου Ημαθίας, για να συμμετάσχει σε διεθνές meeting ISM BERLIN 2015, που θα διεξαχθεί αυτό το τριήμερο στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.

Στους συγκεκριμένους αγώνες θα συμμετάσχουν 2500 αθλητές και αθλήτριες από 28 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Ωκεανίας. Ανάμεσα τους και μεγάλοι παγκόσμιοι πρωταθλητές θα δώσουν το παρόν στο σημαντικότερο meeting κολύμβησης της χρονιάς.

Οι περισσότεροι αθλητές του Πήγασου Ημαθίας – όπως και οι προπονητές τους – συμμετέχουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και η εμπειρία που ήδη έχουν θα βοηθήσει αρκετά και τους νέους αθλητές, που συμμετέχουν για πρώτη φορά.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και γονείς των αθλητών.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες: Παπαδοπούλου Ζαχαρένια, Ιντζεβίδου Ελένη, Τριγώνη Δέσποινα, Μπρούσα Βιβιάννα, Τσανακτσίδου Βασιλική, Τριγώνη Χριστίνα, Λαζαρίδης Νικόλαος, Χατζησάββας Βασίλης, Πασίδης Αόστολος, Πράγιας Αναστάσιος, Αντωνιάδης Βασίλειος, Ζέζιος Γεώργιος και Τσανακτσίδης Άγγελος.

Οι προπονητές: Αμπατζίδης Στυλιανός και Φιλιμέγκας Αθανάσιος.