Διακρίσεις της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας στους Χειμερινούς Αγώνες Β. Ελλάδας

kan xeimeri

Έπεσε η αυλαία των Χειμερινών αγώνων κολύμβησης Β. Ελλάδας κατηγοριών Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων Α-Β που διεξήχθει στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 13 έως 15 Φεβρουαρίου 2015.

Στους αγώνες που αποτελούν το σημαντικότερο τεστ μετά το Πανελλήνιους θερινούς συμμετείχαν περίπου 600 αθλητές οι οποίοι είχαν πιάσει τα όρια συμμετοχής από κάθε άκρη της Βόρειας Ελλάδας.

Η Κ.Α. Νάουσα, που συμμετείχε για 2η φορά στους συγκεκριμένους αγώνες, έδωσε το παρών με 8 αθλητές- τριες, αριθμός διπλάσιος σε σχέση με πέρυσι, οι οποίοι συμμετείχαν σε 23 ατομικά αγωνίσματα και 3 ομαδικά.

Για άλλη μια φορά δεν έλειψαν και οι επιτυχίες αφού ο πρωτοπόρος σύλλογος της Νάουσας κατέκτησε 7 μετάλλια (2 ασημένια και 5 χάλκινα), είχε 16 οχτάδες, 18 νέα ατομικά και ομαδικά ρεκόρ ξεπερνώντας άλλη μια φορά τις επιδόσεις της προηγούμενης χρονιάς.

Η διοίκηση του συλλόγου και ο προπονητής του αγωνιστικού τμήματος Λαζαρίδης Βασίλειος συγχαίρουν τους αθλητές και δεσμεύονται για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Επόμενο ραντεβού ,για να λήξει ο χειμερινός κύκλος, το International Swim Meeting στο Βερολινό στα τέλη Φεβρουαρίου όπου η Κ.Α.Ν. θα συμμετάσχει με 8 αθλητές.
Αναλυτικά οι 8 αθλητές που συμμετείχαν στους Χειμερινούς Αγώνες ήταν:

  • Μπιτέρνας Παναγιώτης 3 χάλκινα 200-400-1500μ ελεύθερο Παμπαίδων Α
  • Ταχυδρομίδου Δέσποινα 2 ασημένια 100-200μ πεταλούδα και 1 χάλκινο στα 400μ Μ.Α. Παγκορασίδων Β
  • Δημούλα Ευγενία 1 χάλκινο στα 800μ ελεύθερο Παγκορασίδων Β
  • Νούση Ναυσικά 4η στα 50μ. πρόσθιο Κορασίδων
  • Λαφάρα Αφροδίτη 8η στα 100μ πρόσθιο Παγκορασίδων Β
  • Δεληχρήστου Ευθυμία 9η στα 200μ. ύπτιο Παγκορασίδων Β
  • Γεωργογιάννης Νικόλαος 16ος στα 50μ ελεύθερο Παίδων
  • Γιαννακίδου Αφροδίτη 13η στα 50μ πρόσθιο Παγκορασίδων Β
  • 4x200μ ελεύθερο Παγκορασίδων Β 5η θέση (Δεληχρήστου, Δημούλα, Λαφάρα, Ταχυδρομίδου)
  • 4x100μ ελεύθερο και 4x100 Μ.Ο. Παγκορασίδων Β 6η θέση (Γιαννακίδου, Δημούλα, Λαφάρα, Ταχυδρομίδου) (Δεληχρήστου, Δημούλα, Λαφάρα, Ταχυδρομίδου)

kan pita

Η βασιλόπιτα

Στις 8 Φεβρουαρίου 2015 το απόγευμα , η Κολυμβητική Ακαδημία «Νάουσα» έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα του συλλόγου για τρίτη συνεχή χρονιά στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Κος Στέλλιος Δάγγας οι αθλητές της ακαδημίας και οι γονείς τους καθώς και οι γυμναστές και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Ο κος Αντιδήμαρχος αφού συνεχάρη τους προπονητές των ακαδημιών και τα μέλη του συλλόγου για το έργο τους, ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές δύναμη και κουράγιο στους αγώνες που τους περιμένουν.

Το φλουρί της πίτας έπεσε για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Κουζλακίδη Θεόδωρο, τον συντηρητή του χώρου του κολυμβητηρίου ενώ στις βασιλόπιτες των ακαδημιών το φλουρί έτυχαν οι:

1. Ευθυβουλίδου Ευγενία από το τμήμα του φυτωρίου της Ηλιάνα Τεληγιαννίδου
2. Βλαχοδήμου Παναγιώτα από το τμήμα των αρχαρίων της Ρίτσας Τριανταφυλλίδου
3. Παπαδόπουλος Σπύρος και Χατζηαναστασίου Ασημένια από το πρωαγωνιστικό τμήμα της Αναστασίας Αβεριάνοβα και του Βασίλη Λαζαρίδη και
4. Τούφας Βασίλης από το αγωνιστικό τμήμα και το τμήμα του waterpolo του Βασίλη Λαζαρίδη.

Οι μικροί φίλοι και οι γονείς τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρακολούθησαν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των αθλητών από τη χρονιά που πέρασε και χόρεψαν στο ρυθμό της μουσικής Ζούμπα.
Το Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και οι προπονητές εύχονται σε όλους τους αθλητές να μπορέσουν να φτάσουν εκεί που επιθυμούν και να πραγματοποιήσουν όλα τους τα όνειρα. Αυτό που πρέπει όμως πάντα να θυμούνται είναι ότι μέσα από τον αθλητισμό αποκτάς ήθος και αγωνιστικό φρόνημα. Οι νίκες και τα μετάλλια μπορεί να έρθουν, μπορεί και όχι, το ήθος όμως είναι αυτό που θα τους συντροφεύει σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής τους.