Ακόμη μία διάκριση αθλητών που προπονούνται στον Α.Σ. ΝΗΡΕΑ

3 φορές Πρωταθλητής ΕΛΛΑΔΟΣ ο Φύκατας Γεώργιος στην κολύμβηση

3 ακόμα μετάλλια από Αντωνιάδου Φανή & Φύκατα Μιχάηλ

Με 17 Αθλητές συμμετείχε η ομάδα της αγωνιστικης του ΝΗΡΕΑ Βέροιας στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ πρωτάθλημα σε Βόλο και Θεσσαλονίκη, με 1900 κολυμβητές-τριες από της 12-22Ιουλίου.

Σε 21 τελικούς συμμετείχαν, αριθμό ρεκόρ για τους αθλητές, οι οποίοι προπονούνται στον Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ Βέροιας, στο κολυμβητήριο των εγκαταστάσεων των Εκπαιδευτηρίων, με την καθοδήγηση του προπονητή Θεοδωρίδη Χρήστου, οι οποίοι πέτυχαν ατομικά ρεκόρ υψηλών επιδόσεων και έβαλαν παρακαταθήκη για το μελλον.

3 κολυμβητές ανέβηκαν στο βάθρο των μεταλλίων.
Με κορυφαίο τον 14 χρόνο Φύκατα Γεώργιο στην κατηγορία Παμπαίδων Α να κατακτά
3 χρυσά στα 50 100 κ 200 μέτρα Ύπτιο με χρόνους κοντά στα πανελλήνια ρεκόρ.

2 μετάλλια κατέκτησε ο Φύκατας Μιχάηλ στα αγωνίσματα της μικτής ατομικής. 2ος στα 200μ. κ 3ος στα 400μ. στην κατηγορία των Παίδων, όπου υφίσταται και το ποσοστό για το Πανεπιστήμιο και μία 4η θέση στα 200 ύπτιο

1 χάλκινο από την αθλήτρια Αντωνιαδου Φανή στο 50αρι ελεύθερο στην δύσκολη κατηγορία των Νεανίδων. 4η θέση στα 100 ελεύθερο κ 6η στα 50 μέτρα πεταλούδα.

6 αθλητες ακόμα μπήκαν στους τελικούς των ατομικών αγωνισμάτων τους

Μπαρμπαρουσης Γεώργιος 7ος 200 ύπτιο 6ος 200Μ.Α κ 8ος 400Μ.Α ΠΑΙΔΩΝ

Βασιλειαδου Ξένια 5η 200 πρόσθιο κ 6η 400Μ.Α Παγκορασίδων

Μαδενλή Ευτυχία 6η 200 ύπτιο κ 7η 100 ύπτιο Νεανίδων

Αντωνιαδης Θεόδωρος 8ος 50 ύπτιο κ 6ος 100 ύπτιο ΠΑΙΔΩΝ

Καραΐσκου Άννα 7η 200 ύπτιο κ 6η 100 ύπτιο Κορασίδων

Μπαρμπαρούση Ήλια 6η 200 υπτιο Παγκορασίδων.

Η αποστολή των αθλητών στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ πρωτάθλημα κολύμβησης.
Διαμαντοπούλου Κέλλυ, Ιωαννίδου Δήμητρα, Παπαγεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Φυκατας Γιώργος , Μπαρμπαρούση Ηλια, Βασιλειάδου Ξένια, Αντωνιάδης Θοδωρής, Κελεπούρης Μιχάλης, Μπαρμπαρούσης Γιώργος, Κωνσταντινίδης Ραφαήλ, Καρατζιούλας Σταύρος, Φύκατας Μιχάλης, Καραΐσκου Άννα, Μαδενλή Φανή, Αντωνιάδου Φανή, Μαδενλή Ευτυχία, Κελεπούρης Γιώργος.
Η χρόνια με τους τελευταίους και πιο σημαντικούς αγώνες έκλεισε άκρως επιτυχημένη με αισιόδοξα μηνύματα για τον επόμενο χρόνο.

Ο Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ Βέροιας παραχωρεί αθλητές σε άλλα σωματεία, ώστε οι αθλητές να διακριθούν σε ομαδικά αθλήματα της κολύμβησης, και να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια για την εισαγωγή τους σε ΑΤΕΙ/ΤΕΙ.

Οι αθλητές προπονούνται στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου με σκοπό να βελτιώσουν την τεχνική τους και να αποσπάσουν αξιόλογες διακρίσεις.

Αρωγός στην προσπάθεια των παιδιών - αθλητών, οι γονείς, οι οποίοι συνδράμουν με κάθε μέσο, συνοδεύοντάς τα σε κολυμβητικές διοργανώσεις ανά την Ελλάδα.