Πολλά ατομικά ρεκόρ οι αθλητές της ΚΑ Νάουσας σε ημερίδα ορίων

Η Κολυμβητική Ακαδημία «Νάουσα» πήγε για αγώνες στη...Νάουσα, όπου φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά η έκτακτη ημερίδα ορίων των αγωνιστικών κατηγοριών, το Σάββατο 21/01/2017.

Παρά το τσουχτερό κρύο και με την έγκαιρη επέμβαση των συνεργείων του Δήμου στον αποχιονισμό του δρόμου, το Δημοτικό κολυμβητήριο γέμισε αθλητές και φιλάθλους, με τους πρώτους να φτάνουν τα 500 άτομα σε δυναμικό!

Η Κ.Α. Νάουσα έδωσε φυσικά το παρόν με 25 κολυμβητές και κολυμβήτριες όλων των κατηγοριών, οι οποίοι έβαλαν τα επίσημα μαγιό τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παρουσιάζοντας υψηλές επιδόσεις, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για ακόμη μία φορά.

kan pe2

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές της Κ.Α.Ν. σημείωσαν πάνω από 68 νέα ατομικά ρεκόρ, κατακτώντας ταυτόχρονα 48 νέα όρια κατηγοριών, τα οποία αποτελούν και το εισιτήριο για την συμμετοχή τους στο Χειμερινό πρωτάθλημα κατηγοριών Β. Ελλάδος, τον Φεβρουάριο στην πόλη της Καβάλας, αλλά και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι προπονητές του αγωνιστικού τμήματος της Κ.Α.Ν., Βασίλης Λαζαρίδης και Αναστασία Αβεριάνοβα , δηλώνουν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις των αθλητών τους και πολύ αισιόδοξοι για νέες επερχόμενες επιτυχίες.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος ήταν οι εξής:

ΕΞΗΝΤΑΡΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΗΤΣΙΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΛΟΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΓΕΩΡΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΓΙΑΛΑΜΑΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΛΟΥΜΠΙΔΟΥ ΑΝΘΙΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΔΗΜΟΥΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΛΑΦΑΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΝΟΥΣΗ ΝΑΥΣΙΚΑ
ΛΑΦΤΣΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΠΟΛΥΖΗ ΕΛΕΝΗ
ΑΙΜΟΝΙΩΤΗ ΧΑΡΑ
ΓΚΙΤΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΙΠΗΤΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΧΑΡΙΑΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΓΙΑΛΑΜΑ ΑΡΕΤΗ
ΛΟΛΑ ΙΩΑΝΝΑ