Βράβευση τριών αθλητών της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας στα Παύλεια

Όπως κάθε χρόνο, στο περιθώριο των εργασιών του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου των Παυλείων, έτσι και φέτος, βραβεύτηκαν από την Ιερά Μητρόπολη μαθητές και μαθήτριες σχολείων (Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο) της Ημαθίας, καθώς και αθλητικών φορέων που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό ή διεθνές επίπεδο κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. Τις απονομές έκαναν οι Αρχιερείς – εκπρόσωποι των Εκκλησιών καθώς επίσης και καθηγητές που μετείχαν στο Συνέδριο ως εισηγητές.

Την πόλη τίμησαν με τη βράβευσή τους και τρεις μαθητές γυμνασίων της Νάουσας οι οποίοι διακρίθηκαν ως αθλητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» κατά τη συμμετοχή τους στο διεθνές meeting κολύμβησης Alex Swim & Fun days στο Έσσεν της Γερμανίας, τo τριήμερο 4-6 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι αθλητές Ταχυδρομίδου Δέσποινα και Ιωαννίδης Σπύρος μαθητές του 3ου Γυμνασίου Νάουσας για την 1η και 2η θέση αντίστοιχα και Ταχυδρομίδης Θεόδωρος μαθητής του 2ου Γυμνασίου Νάουσας για την 3η θέση που κατέκτησαν στη διοργάνωση.